Vali Elban'daın İftar Yemeği

YAŞAM 20.08.2021 - 15:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1363+ kez okundu.
 

Vali Elban'daın İftar Yemeği

VALİ ELBAN MUHARREM AYI VESİLESİYLE ADANA VALİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINDA HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ   Vali Süleyman Elban, muharrem ayı vesilesiyle Adana Valiliğinin düzenlediği iftar programında hemşehrilerimizle bir araya geldi. Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen iftar programında muharrem ayının önemine değinildi; birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi. Programda kısa bir açıklama yapan Vali Elban, ramazan ayının da muharrem ayının da milletimize ait olduğunu belirterek farklılıkları zenginlik olarak gören anlayışın bizlere bir medeniyet mirası olduğunu ifade etti ve ülkemizde barış ve huzurun hakim olması adına birlik ve beraberliğimizin daim olması gerektiğine vurgu yaptı. Program hep birlikte yapılan iftardan sonra sona erdi.

VALİ ELBAN MUHARREM AYI VESİLESİYLE ADANA VALİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINDA HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

 

Vali Süleyman Elban, muharrem ayı vesilesiyle Adana Valiliğinin düzenlediği iftar programında hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen iftar programında muharrem ayının önemine değinildi; birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Programda kısa bir açıklama yapan Vali Elban, ramazan ayının da muharrem ayının da milletimize ait olduğunu belirterek farklılıkları zenginlik olarak gören anlayışın bizlere bir medeniyet mirası olduğunu ifade etti ve ülkemizde barış ve huzurun hakim olması adına birlik ve beraberliğimizin daim olması gerektiğine vurgu yaptı.

Program hep birlikte yapılan iftardan sonra sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.