Uyuşturucuya geçit yok

ASAYİŞ 24.02.2021 - 06:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1403+ kez okundu.
 

Uyuşturucuya geçit yok

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, başta asayiş, terör ve kaçakçılık olayları olmak üzere suçların önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve Koranavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirlerin denetlenmesi maksadıyla; Ceyhan ilçesi Osmaniye-Adana Otoban Yolunda 18-19 Şubat 2021 tarihlerinde Huzur-Güven Uygulaması icra edilmiştir. Söz konusu uygulamalar esnasında; bir yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan İ.Ö. isimli şahsın oturduğu koltukta Uyuşturucu Tespit Köpeğinin tepki vermesi sonucu yapılan aramada; yaklaşık (2 Kilogram) Kubar Esrar Maddesi, diğer araçlarda yapılan aramalarda ise  M.A.Y. isimli şahsın üzerinde  yaklaşık (5 Gram) Toz Esrar Maddesi; E.K. isimli şahsın çantasında Tütün Tespit Köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan aramada  (92) Paket Kaçak Sigara, (6) adet Kaçak Puro ve (30) adet Elektronik Sigara Likiti ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (3) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticareti ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, başta asayiş, terör ve kaçakçılık olayları olmak üzere suçların önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve Koranavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirlerin denetlenmesi maksadıyla; Ceyhan ilçesi Osmaniye-Adana Otoban Yolunda 18-19 Şubat 2021 tarihlerinde Huzur-Güven Uygulaması icra edilmiştir.

Söz konusu uygulamalar esnasında; bir yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan İ.Ö. isimli şahsın oturduğu koltukta Uyuşturucu Tespit Köpeğinin tepki vermesi sonucu yapılan aramada; yaklaşık (2 Kilogram) Kubar Esrar Maddesi, diğer araçlarda yapılan aramalarda ise  M.A.Y. isimli şahsın üzerinde  yaklaşık (5 Gram) Toz Esrar Maddesi; E.K. isimli şahsın çantasında Tütün Tespit Köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan aramada  (92) Paket Kaçak Sigara, (6) adet Kaçak Puro ve (30) adet Elektronik Sigara Likiti ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (3) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticareti ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.