ÜNLÜ RESSAM EFGAN BEYAZ BİLKENT CENTER’DA

SANAT 09.12.2021 - 08:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1264+ kez okundu.
 

ÜNLÜ RESSAM EFGAN BEYAZ BİLKENT CENTER’DA

Efgan Beyaz, Bilkent Center’da sergileyeceği canlı resim performansı ile izleyenleri hayran bırakacak.

Bilkent Center - RC iş birliği ile düzenlenecek etkinlikte gerçekleştireceği canlı performansıyla tuvale hayat verecek olan Efgan Beyaz, Bilkent Center’da izleyenleri hayran bırakacak bir gösteri sergileyecek. Eserleri yurt içinde ve yurtdışında büyük ilgi gören Efgan Beyaz, Başkentliler ile bir araya geliyor. Sergileyeceği canlı performans ile izleyenleri sanata doyuracak olan Efgan Beyaz, 9 - 12 Aralık tarihleri arasında karışık teknik ve illüstratif resimler alanındaki uzmanlığını, kendine has tarzını, 190x190 cm’lik tuvale yansıtacak. Bilkent Center, AVM içinde gerçekleştirilecek bu etkinliğe bütün sanatseverleri davet ediyor.
Efgan Beyaz, Bilkent Center’da sergileyeceği canlı resim performansı ile izleyenleri hayran bırakacak.

Bilkent Center - RC iş birliği ile düzenlenecek etkinlikte gerçekleştireceği canlı performansıyla tuvale hayat verecek olan Efgan Beyaz, Bilkent Center’da izleyenleri hayran bırakacak bir gösteri sergileyecek.

Eserleri yurt içinde ve yurtdışında büyük ilgi gören Efgan Beyaz, Başkentliler ile bir araya geliyor. Sergileyeceği canlı performans ile izleyenleri sanata doyuracak olan Efgan Beyaz, 9 - 12 Aralık tarihleri arasında karışık teknik ve illüstratif resimler alanındaki uzmanlığını, kendine has tarzını, 190x190 cm’lik tuvale yansıtacak.

Bilkent Center, AVM içinde gerçekleştirilecek bu etkinliğe bütün sanatseverleri davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.