Üç Bakan Çocuklar İçin İmza Attı

GÜNDEM 23.06.2022 - 06:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1877+ kez okundu.
 

Üç Bakan Çocuklar İçin İmza Attı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin,  “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü” imzaladı. Bakan Yanık, “Çocuklarımızın eğitim süreçlerinin güvenliğini sağlamak üzere onların her türlü suç ve zararlı alışkanlıktan uzak tutulmasına ve korunmasına yönelik önemli bir iş birliğini başlatıyoruz.” dedi.   Dikmen Polis Müzesi Konferans Salonu’nda düzenlenen protokol imza töreninde konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 85 milyonluk Türkiye nüfusunun yaklaşık 24 milyonunun 18 yaş altında olduğuna işaret etti. Bakan Yanık, “Çocuklarımız ve gençlerimiz Türkiye’nin geleceğini üzerine kuracağımız bir hazine olarak karşımızda duruyor.” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin,  “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü” imzaladı. Bakan Yanık, “Çocuklarımızın eğitim süreçlerinin güvenliğini sağlamak üzere onların her türlü suç ve zararlı alışkanlıktan uzak tutulmasına ve korunmasına yönelik önemli bir iş birliğini başlatıyoruz.” dedi.

 

Dikmen Polis Müzesi Konferans Salonu’nda düzenlenen protokol imza töreninde konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 85 milyonluk Türkiye nüfusunun yaklaşık 24 milyonunun 18 yaş altında olduğuna işaret etti. Bakan Yanık, “Çocuklarımız ve gençlerimiz Türkiye’nin geleceğini üzerine kuracağımız bir hazine olarak karşımızda duruyor.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.