Sarıhamzalı yüzme havuzu’nda ilk kulaçlar atıldı

SPOR 21.06.2022 - 06:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1864+ kez okundu.
 

Sarıhamzalı yüzme havuzu’nda ilk kulaçlar atıldı

Spora büyük önem veren ve ciddi yatırımlar yapan Seyhan Belediyesi sportif hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.  Çocukların ücretsiz  faydalanacağı Sarıhamzalı yüzme havuzu kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreni sonrasında hizmete girdi ve ilk kulaçlar atıldı.   “KANALLARDAKİ ÖLÜMLERİ ÖNLEMEK İÇİN HAVUZLAR ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIMAKTA” Göreve geldikleri ilk günden itibaren sosyal belediyeciliği esas aldıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Çalışmalarımızın en önemlilerinden bir tanesi  spor. Kötü alışkanlık ve teknoloji bağımlılığından arınmanın da en temel yollarından bir tanesi spordur. Adanamızda spor denilince akla gelen öncelikli branşlar arasında yüzme gelir. Yüzme yaşam boyu sürecek ve herkesin yapabileceği bir daldır. Her sene kanallardaki ölümleri önlemek için havuzlar çok büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

Spora büyük önem veren ve ciddi yatırımlar yapan Seyhan Belediyesi sportif hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.  Çocukların ücretsiz  faydalanacağı Sarıhamzalı yüzme havuzu kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreni sonrasında hizmete girdi ve ilk kulaçlar atıldı.

 

“KANALLARDAKİ ÖLÜMLERİ ÖNLEMEK İÇİN HAVUZLAR ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIMAKTA”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren sosyal belediyeciliği esas aldıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Çalışmalarımızın en önemlilerinden bir tanesi  spor. Kötü alışkanlık ve teknoloji bağımlılığından arınmanın da en temel yollarından bir tanesi spordur. Adanamızda spor denilince akla gelen öncelikli branşlar arasında yüzme gelir. Yüzme yaşam boyu sürecek ve herkesin yapabileceği bir daldır. Her sene kanallardaki ölümleri önlemek için havuzlar çok büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.