Rus Bayan İhtişam Leshow İstanbul'da

YAŞAM 08.12.2021 - 08:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2019+ kez okundu.
 

Rus Bayan İhtişam Leshow İstanbul'da

RUSYA’NIN “BAYAN İHTİŞAMI MİLA BOLİEVA” LESHOW İSTANBUL’DA PODYUMA ÇIKACAK 20/22 Ocak 2022 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek “Leshow İstanbul Deri & Moda Fuarı kapsamında düzenlenecek defilelerde Rusya’nın Bayan İhtişamı olarak bilinen  Model Mila Bolieva podyumda kendi markası olan Ambient By Milana Uvarova defilesinde yürüyecek . Kadrosunda dünyaca ünlü modellerin yer aldığı H&A ajansı ile birlikte fuara katılacak olan Mila Bolieva’ya 10 kişilik Rus Manken kadrosu da görkemli bir defileyle podyumda eşlik edecek. Leshow İstanbul podyumunda yürüyecek olan Mila Bolieva aynı zamanda kendi tasarımlarının yer aldığı markası  Ambient By Milana Uvarova’nın “Özgürlük” adını verdiği 2022 koleksiyonunu ziyaretçilerle buluşturacak.

RUSYA’NIN “BAYAN İHTİŞAMI MİLA BOLİEVA” LESHOW İSTANBUL’DA PODYUMA ÇIKACAK

20/22 Ocak 2022 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek “Leshow İstanbul Deri & Moda Fuarı kapsamında düzenlenecek defilelerde Rusya’nın Bayan İhtişamı olarak bilinen  Model Mila Bolieva podyumda kendi markası olan Ambient By Milana Uvarova defilesinde yürüyecek .

Kadrosunda dünyaca ünlü modellerin yer aldığı H&A ajansı ile birlikte fuara katılacak olan Mila Bolieva’ya 10 kişilik Rus Manken kadrosu da görkemli bir defileyle podyumda eşlik edecek. Leshow İstanbul podyumunda yürüyecek olan Mila Bolieva aynı zamanda kendi tasarımlarının yer aldığı markası  Ambient By Milana Uvarova’nın “Özgürlük” adını verdiği 2022 koleksiyonunu ziyaretçilerle buluşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.