RAMAZAN SAYGILI, KIZILAY GENEL SEKRETERİ OLDU

GÜNDEM 16.05.2022 - 10:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1694+ kez okundu.
 

RAMAZAN SAYGILI, KIZILAY GENEL SEKRETERİ OLDU

Sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında küresel vicdanın sesi olan Türk Kızılay Genel Sekreterliği görevine Ramazan Saygılı getirildi.   2011 yılından itibaren  Adana Şube Başkanlığı yapan, 2019 yılından beri de genel merkez yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Ramazan Saygılı, 103. Genel kurulda Dr. Kerem Kınık başkanlığına göreve gelen yönetim kurulunda genel sekreter olarak görev aldı.   Yurt içi ve yurt dışında Kızılay’ın iyilik hareketinde gece-gündüz ekiplerinin başında yer alan, öncülük ettiği projelerle iyilik kervanına büyük katkı sunan Ramazan Saygılı’ya verilen görev Adana’da da sevinçle karşılandı.    Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin nerede yardım bekleyen varsa orada bulunan Türk Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı, kırmızı hilalin bir neferi olarak hizmet etmekten duyduğu manevi huzura vurgu yaparak, “Renk körü olarak yürüdüğüm iyilik yolunda  büyük ailem Adana’ya, desteklerini esirgemeyen iş dünyasına, tüm sivil toplum kuruluşlarına ve Kızılay dostlarına engin destekleri için teşekkür ederim” dedi.    Genel Kurulda Dr. Kerem Kınık başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Oğuz Can, Yusuf Ramazan Saygılı, Murat Ellialtı, Yasir Yılmaz, Av. Esra Özkoç, Emre Koç, Şükrü Can, Yener Tanık, Zübeyde Çelik’ten oluştu.  İsmet Durmuş  Başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Hüseyin Can, Av. Mustafa Umut Yalçın, Selman Keresteci ile  Şehmus Yıldırım yer aldı.
Sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında küresel vicdanın sesi olan Türk Kızılay Genel Sekreterliği görevine Ramazan Saygılı getirildi.
 
2011 yılından itibaren  Adana Şube Başkanlığı yapan, 2019 yılından beri de genel merkez yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Ramazan Saygılı, 103. Genel kurulda Dr. Kerem Kınık başkanlığına göreve gelen yönetim kurulunda genel sekreter olarak görev aldı.
 
Yurt içi ve yurt dışında Kızılay’ın iyilik hareketinde gece-gündüz ekiplerinin başında yer alan, öncülük ettiği projelerle iyilik kervanına büyük katkı sunan Ramazan Saygılı’ya verilen görev Adana’da da sevinçle karşılandı. 
 
Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin nerede yardım bekleyen varsa orada bulunan Türk Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı, kırmızı hilalin bir neferi olarak hizmet etmekten duyduğu manevi huzura vurgu yaparak, “Renk körü olarak yürüdüğüm iyilik yolunda  büyük ailem Adana’ya, desteklerini esirgemeyen iş dünyasına, tüm sivil toplum kuruluşlarına ve Kızılay dostlarına engin destekleri için teşekkür ederim” dedi.
 
 Genel Kurulda Dr. Kerem Kınık başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Oğuz Can, Yusuf Ramazan Saygılı, Murat Ellialtı, Yasir Yılmaz, Av. Esra Özkoç, Emre Koç, Şükrü Can, Yener Tanık, Zübeyde Çelik’ten oluştu. 
İsmet Durmuş  Başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Hüseyin Can, Av. Mustafa Umut Yalçın, Selman Keresteci ile  Şehmus Yıldırım yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.