Rabia ve Bilal evliliğe doğru ilk adımlarını attılar

YAŞAM 13.08.2021 - 14:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1294+ kez okundu.
 

Rabia ve Bilal evliliğe doğru ilk adımlarını attılar

Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Muhammet Çetin ve eşi Dilek Çetin'in mutlu günü.

Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Muhammet Çetin ve  eşi Dilek Çetin'in mutlu gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Rabia ve Bilal  gerçekleşen sade bir tören ile evlilik yolunda ilk adımlarını atarken nişan yüzüklerinin takıldığı törende çiftin yakın arkadaşları da çiftleri yalnız bırakmadı.  Gelin Rabia Çetin’nin babası Gazi Muhammet Çetin,Çiftin nişan yüzüklerini takarken duygulu anlar yaşandı.  
Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Muhammet Çetin ve eşi Dilek Çetin'in mutlu günü.

Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Muhammet Çetin ve  eşi Dilek Çetin'in mutlu gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Rabia ve Bilal  gerçekleşen sade bir tören ile evlilik yolunda ilk adımlarını atarken nişan yüzüklerinin takıldığı törende çiftin yakın arkadaşları da çiftleri yalnız bırakmadı. 

Gelin Rabia Çetin’nin babası Gazi Muhammet Çetin,Çiftin nişan yüzüklerini takarken duygulu anlar yaşandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.