Petrol Ofisi, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın sponsoru oldu

SPOR 06.09.2022 - 07:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1485+ kez okundu.
 

Petrol Ofisi, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın sponsoru oldu

Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın isim ve forma göğüs sponsorluğunu üstlendi.  Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Türk futbolunun önemli temsilcilerinden Fenerbahçe Spor Kulübü ile kadın futbolunun gelişimi için güçlerini birleştirdi. Bu doğrultuda, Petrol Ofisi ile Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı arasında bir sponsorluk anlaşması imzalandı.  Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 5 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen imza töreni, Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu, Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşti. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, 2022-2023 sezonundan itibaren Fenerbahçe Petrol Ofisi adıyla ligde şampiyonluk mücadelesi verecek. Türk futbolunun farklı alanlarının gelişimine destek vermeye devam eden Petrol Ofisi, imzalanan sözleşme ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın isim ve forma göğüs sponsorluğunu üstlendi. Petrol Ofisi, 2021-2022 sezonunda büyük bir çekişmeye sahne olan Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’na 2022-2023 sezonundaki mücadelesine destek olacak.

Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın isim ve forma göğüs sponsorluğunu üstlendi. 

Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Türk futbolunun önemli temsilcilerinden Fenerbahçe Spor Kulübü ile kadın futbolunun gelişimi için güçlerini birleştirdi. Bu doğrultuda, Petrol Ofisi ile Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı arasında bir sponsorluk anlaşması imzalandı. 

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 5 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen imza töreni, Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu, Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşti.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, 2022-2023 sezonundan itibaren Fenerbahçe Petrol Ofisi adıyla ligde şampiyonluk mücadelesi verecek. Türk futbolunun farklı alanlarının gelişimine destek vermeye devam eden Petrol Ofisi, imzalanan sözleşme ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın isim ve forma göğüs sponsorluğunu üstlendi. Petrol Ofisi, 2021-2022 sezonunda büyük bir çekişmeye sahne olan Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’na 2022-2023 sezonundaki mücadelesine destek olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.