ÖZGÜN TÜRK MOTORU ERİN MOTOR, DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN YANINDA

EKONOMİ 11.07.2021 - 07:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2519+ kez okundu.
 

ÖZGÜN TÜRK MOTORU ERİN MOTOR, DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN YANINDA

ÖZGÜN TÜRK MOTORU ERİN MOTOR, DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN YANINDA Üniversite-sanayi iş birliği sonucunda ortaya çıkan, yüzde 100 özgün Türk tasarımı yerli motor Erin Motor, 10 bin saat ömür testi ile kanıtlanmış marin dizel motoruyla her şartta kullanım rahatlığı sunuyor. Geliştirdiği dizel motorlarla Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da tanınan bir marka haline gelen Erin Motor, marin dizel motoruyla da denizcilik sektörüne hitap ediyor. 6-10 metrelik teknelerde rahatlıkla kullanılabilen marin dizel motor, kolay ulaşılabilir yedek parça teminatı da sunuyor. Yıldız Teknik Üniversitesiyle geliştirilen SANTEZ projesinin de bir yansıması olan Erin Motor’un geliştirmiş olduğu marin dizel motor, İstanbul Esenyurt’taki fabrikada üretiliyor. 10 bin saat ömür testi kanıtlanmış dayanıklı tasarımı, 2 yıl 1.000 saat kullanım garantisi, yüksek basınçlı yakıt pompası ile düşük yakıt tüketimi, deniz suyu ile motor suyunu birbirine karıştırmayan yüksek performanslı eşanjörü, 600 d/d düşük rölanti devri ve hidrolik şanzımanıyla tüm ihtiyaçları karşılıyor. Amaçlarının motor ithalatının önüne geçmek olduğunu belirten Erin Motor Genel Müdürü Ersin Şahin, “Kendi endüstrisini güçlendirmeyen ve üretimi olmayan toplumlar hızla ilerleme yarışında dışa bağımlılıkları oranında çeşitli yaptırımlar sonucunda yolda kalırlar. Biz, Erin Motor olarak bu yolculuğa çıkarken, yerli motor üretme hayalimizi, tüketicimizi en iyi motorla buluşturma hayali ile birleştirirken de bu duyguların gücü ile yolumuza inançla devam ettik. Zorlu ve uzun süren Ar-Ge çalışmalarımız neticesinde bugün siz değerli tüketicilerimizin birçok alanda ihtiyacına çözüm üretecek ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. Marin dizel motorumuz da kısa bir zamanda ciddi tüketici sayısına ulaştı. Eminimiz ki yakında yakında bizim gibi firmaların da sektöre girmesiyle birlikte motor ithalatının tamamen önüne geçebileceğiz.” açıklamalarında bulundu.

ÖZGÜN TÜRK MOTORU ERİN MOTOR, DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN YANINDA


Üniversite-sanayi iş birliği sonucunda ortaya çıkan, yüzde 100 özgün Türk tasarımı yerli motor Erin Motor, 10 bin saat ömür testi ile kanıtlanmış marin dizel motoruyla her şartta kullanım rahatlığı sunuyor.

Geliştirdiği dizel motorlarla Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da tanınan bir marka haline gelen Erin Motor, marin dizel motoruyla da denizcilik sektörüne hitap ediyor. 6-10 metrelik teknelerde rahatlıkla kullanılabilen marin dizel motor, kolay ulaşılabilir yedek parça teminatı da sunuyor. Yıldız Teknik Üniversitesiyle geliştirilen SANTEZ projesinin de bir yansıması olan Erin Motor’un geliştirmiş olduğu marin dizel motor, İstanbul Esenyurt’taki fabrikada üretiliyor. 10 bin saat ömür testi kanıtlanmış dayanıklı tasarımı, 2 yıl 1.000 saat kullanım garantisi, yüksek basınçlı yakıt pompası ile düşük yakıt tüketimi, deniz suyu ile motor suyunu birbirine karıştırmayan yüksek performanslı eşanjörü, 600 d/d düşük rölanti devri ve hidrolik şanzımanıyla tüm ihtiyaçları karşılıyor. Amaçlarının motor ithalatının önüne geçmek olduğunu belirten Erin Motor Genel Müdürü Ersin Şahin, “Kendi endüstrisini güçlendirmeyen ve üretimi olmayan toplumlar hızla ilerleme yarışında dışa bağımlılıkları oranında çeşitli yaptırımlar sonucunda yolda kalırlar. Biz, Erin Motor olarak bu yolculuğa çıkarken, yerli motor üretme hayalimizi, tüketicimizi en iyi motorla buluşturma hayali ile birleştirirken de bu duyguların gücü ile yolumuza inançla devam ettik. Zorlu ve uzun süren Ar-Ge çalışmalarımız neticesinde bugün siz değerli tüketicilerimizin birçok alanda ihtiyacına çözüm üretecek ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. Marin dizel motorumuz da kısa bir zamanda ciddi tüketici sayısına ulaştı. Eminimiz ki yakında yakında bizim gibi firmaların da sektöre girmesiyle birlikte motor ithalatının tamamen önüne geçebileceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.