Nazlı Malatyalı;gururlu ve mutluyuz

EKONOMİ 22.08.2021 - 09:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1956+ kez okundu.
 

Nazlı Malatyalı;gururlu ve mutluyuz

VOLEYBOL MİLLİ TAKIMLARIMIZIN YENİ RESMİ SPONSORU BİODERMA OLDU!

  Sürdürülebilirlik, toplumsal sorumluluk ve toplumsal fayda sağlama yaklaşımı ile çalışmalarını sürdüren Bioderma, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sponsoru oldu. Filelerin Sultanları ve Filelerin Efeleri Bioderma’nın desteğiyle yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.  Cilt sağlığına gösterdiği saygının yanı sıra içinde faaliyet gösterdiği toplumu da önemseyen ve toplumsal fayda yaratmaya odaklanan Bioderma voleybolu desteklemek yönünde önemli bir adım attı. Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayan Bioderma bu imza ile kadın ve erkek milli voleybol takımlarımızın sponsoru oldu. Yeni sponsorluk ile uluslararası alandaki ilk sınav Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verilecek. Şampiyonada Filenin Sultanları 18 Ağustos – 4 Eylül, Filenin Efeleri ise 1 – 19 Eylül tarihleri arasında rakipleriyle mücadele edecek.  “Voleybolumuzu yeni başarılara taşımak için çalışacağız!” Bioderma Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Son yıllarda uluslararası düzeyde başarılara imza atan Voleybol Federasyonumuza sponsor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kadın Milli Voleybol takımımız son olarak Tokyo Olimpiyatları’nda hepimizi heyecanlandıran güzel bir mücadele verdi. Avrupa Şampiyonası’nda da kadın ve erkek milli takımlarımızı ve ulusumuzu yeni heyecanlar bekliyor. Bioderma sporcularımızın yanında olacak ve önümüzdeki dönemde voleybolumuzu yeni başarılara taşımak için çalışacağız.”
VOLEYBOL MİLLİ TAKIMLARIMIZIN YENİ RESMİ SPONSORU BİODERMA OLDU!
 

Sürdürülebilirlik, toplumsal sorumluluk ve toplumsal fayda sağlama yaklaşımı ile çalışmalarını sürdüren Bioderma, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sponsoru oldu. Filelerin Sultanları ve Filelerin Efeleri Bioderma’nın desteğiyle yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.


 Cilt sağlığına gösterdiği saygının yanı sıra içinde faaliyet gösterdiği toplumu da önemseyen ve toplumsal fayda yaratmaya odaklanan Bioderma voleybolu desteklemek yönünde önemli bir adım attı. Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayan Bioderma bu imza ile kadın ve erkek milli voleybol takımlarımızın sponsoru oldu.

Yeni sponsorluk ile uluslararası alandaki ilk sınav Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verilecek. Şampiyonada Filenin Sultanları 18 Ağustos – 4 Eylül, Filenin Efeleri ise 1 – 19 Eylül tarihleri arasında rakipleriyle mücadele edecek. 

“Voleybolumuzu yeni başarılara taşımak için çalışacağız!”

Bioderma Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Son yıllarda uluslararası düzeyde başarılara imza atan Voleybol Federasyonumuza sponsor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kadın Milli Voleybol takımımız son olarak Tokyo Olimpiyatlarında hepimizi heyecanlandıran güzel bir mücadele verdi. Avrupa Şampiyonasında da kadın ve erkek milli takımlarımızı ve ulusumuzu yeni heyecanlar bekliyor. Bioderma sporcularımızın yanında olacak ve önümüzdeki dönemde voleybolumuzu yeni başarılara taşımak için çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.