Murat Kara,yetkililerden kendilerine yardım edilmesini istiyor.

GÜNDEM 01.06.2021 - 08:39, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2405+ kez okundu.
 

Murat Kara,yetkililerden kendilerine yardım edilmesini istiyor.

Zihinsel Engelli Eşi ve 2 Çocuğuyla Harabe Evde Yaşam Savaşı Veriyor

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesinde yaşayan Murat Kara, Zihinsel engelli eşi ve 2 çocuğu ile birlikte yıkılmaya yüz tutan evde yaşam mücadelesi veriyor. Herhangi bir geliri olmayan aile, yetkililerden kendilerine yardım edilmesini istiyor.    Yüreğir’e bağlı PTT Evleri Mahallesinde yaşayan Murat Kara’nın eşi, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı zihinsel engeli kaldı. 2 çocuğuna hem babalık hem de annelik yapmaya başladı. Sadece eşinin aldığı aylık 600 tl engelli maaşından başka bir geliri olmayan ve evleri de yıkılmak üzere olan Murat Kara, yetkililere seslenerek kendilerine yardım edilmesi çağrısında bulundu. Murat Kara, “10 ve 15 yaşlarında 2 çocuğum var 15 yaşındaki erkek çocuğumu okula gönderemedim sadece 10 yaşındaki kızım okula gidiyor. Çocuklarım ile beraber akşama kadar eski topluyorum. Evimin penceresi ve kapısı kırık, çocuklarımın masrafını karşılayamıyorum. Evimin bir çok ihtiyacı var, alamıyorum. Çocuklarımın üzerinde hep aynı elbise var. Yıkıyorum başka giyecek elbiseleri yok. Bazen de ıslak ıslak giyiyorlar. Evin penceresi ve kapısı kırık, şimdi bunları nasıl yapacağımı kara kara düşünüyorum. Bana uzanacak yardım elini bekliyorum” dedi.
Zihinsel Engelli Eşi ve 2 Çocuğuyla Harabe Evde Yaşam Savaşı Veriyor

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesinde yaşayan Murat Kara, Zihinsel engelli eşi ve 2 çocuğu ile birlikte yıkılmaya yüz tutan evde yaşam mücadelesi veriyor. Herhangi bir geliri olmayan aile, yetkililerden kendilerine yardım edilmesini istiyor. 

 
Yüreğir’e bağlı PTT Evleri Mahallesinde yaşayan Murat Kara’nın eşi, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı zihinsel engeli kaldı. 2 çocuğuna hem babalık hem de annelik yapmaya başladı. Sadece eşinin aldığı aylık 600 tl engelli maaşından başka bir geliri olmayan ve evleri de yıkılmak üzere olan Murat Kara, yetkililere seslenerek kendilerine yardım edilmesi çağrısında bulundu. Murat Kara, “10 ve 15 yaşlarında 2 çocuğum var 15 yaşındaki erkek çocuğumu okula gönderemedim sadece 10 yaşındaki kızım okula gidiyor. Çocuklarım ile beraber akşama kadar eski topluyorum. Evimin penceresi ve kapısı kırık, çocuklarımın masrafını karşılayamıyorum. Evimin bir çok ihtiyacı var, alamıyorum. Çocuklarımın üzerinde hep aynı elbise var. Yıkıyorum başka giyecek elbiseleri yok. Bazen de ıslak ıslak giyiyorlar. Evin penceresi ve kapısı kırık, şimdi bunları nasıl yapacağımı kara kara düşünüyorum. Bana uzanacak yardım elini bekliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.