MİNİK ÖĞRENCİLER HEM COŞTU HEM DE COŞTURDU

ÇOCUK 24.04.2022 - 12:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1197+ kez okundu.
 

MİNİK ÖĞRENCİLER HEM COŞTU HEM DE COŞTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Kaplumbağa Çocuk Atölyesi Anaokulu öğrencileri hünerlerini sergilerken hem coştular hem de anne babalarını coşturdular.

ÇOCUKLARA OLAN SEVGİMİZ BİZLERİ GENÇLEŞTİRİYOR Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Halime Kotan Vural – Serkan Vural çiftinin kurucusu olduğu Kaplumbağa Çocuk Atölyesi Anaokulu 23 Nisan etkinliğinde konuşan Halime Kotan Vural, “Bu gün en değerli varlığımız çocuklarımızın bayramı. Bu bayram sadece Türk çocukları için değil, tüm dünya çocukları için büyük bir bayramdır. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı tüm çocuklara armağan etmiştir. Eşim ve benim çocuklara olan sevgimiz ve düşkünlüğümüz bizleri Anaokulu açmaya teşvik etti. Kurulduğumuz günden itibaren siz velilerimizin bize olan güveni ve eğitim kalitemiz işimizdeki başarımızı arttırdı. Adana’da sevgi ve güven temelli olarak iki şubemizle hizmet vermekteyiz. Çocuklara olan sevgimizin bizleri gençleştirdiğine inanıyoruz.” diye konuştu   ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI Şimdiki çocukların çok şanslı olduğunu ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Katrancı Topçu, yaptığı açıklamada “Ulu  Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyorum. Çünkü bu eşi bulunmaz bayram bugünün küçüğü yarının büyüğü olan dünya çocukları arasında barışın ve sevginin en sağlam temelini oluşturdular. Çocuklarımıza gerçek bir bayramı yaşatan okul kurucularımıza, öğretmenlerimize ve emeği geçen her bireye tüm veliler adına teşekkür ediyorum.” dedi.   BAYRAKLAR ELLERİNDEN DÜŞMEDİ Lokasyona uygun rengarenk kıyafetlerle 3 yaş grubu öğrencilerin (Neşeli Kaplumbagalar Sınıfı) Davul Show ve Loka Loka Dansı, 4 yaş grubu öğrencilerin (Uğur Böcekleri Sınıfı) Zumba Ve Ritim Gösterisi, 5 yaş grubu öğrencilerin (Yunuslar Sınıfı) Halk Oyunları Gösterisi ile hem kendileri coştu hem de anne babalarını coşturdu. Veliler çocuklarının oyunlarını fotoğraflayabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Kaplumbağa Çocuk Atölyesi Anaokulu öğrencileri hünerlerini sergilerken hem coştular hem de anne babalarını coşturdular.

ÇOCUKLARA OLAN SEVGİMİZ BİZLERİ GENÇLEŞTİRİYOR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Halime Kotan Vural – Serkan Vural çiftinin kurucusu olduğu Kaplumbağa Çocuk Atölyesi Anaokulu 23 Nisan etkinliğinde konuşan Halime Kotan Vural, “Bu gün en değerli varlığımız çocuklarımızın bayramı. Bu bayram sadece Türk çocukları için değil, tüm dünya çocukları için büyük bir bayramdır. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı tüm çocuklara armağan etmiştir. Eşim ve benim çocuklara olan sevgimiz ve düşkünlüğümüz bizleri Anaokulu açmaya teşvik etti. Kurulduğumuz günden itibaren siz velilerimizin bize olan güveni ve eğitim kalitemiz işimizdeki başarımızı arttırdı. Adana’da sevgi ve güven temelli olarak iki şubemizle hizmet vermekteyiz. Çocuklara olan sevgimizin bizleri gençleştirdiğine inanıyoruz.” diye konuştu

 

ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI

Şimdiki çocukların çok şanslı olduğunu ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Katrancı Topçu, yaptığı açıklamada “Ulu  Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyorum. Çünkü bu eşi bulunmaz bayram bugünün küçüğü yarının büyüğü olan dünya çocukları arasında barışın ve sevginin en sağlam temelini oluşturdular. Çocuklarımıza gerçek bir bayramı yaşatan okul kurucularımıza, öğretmenlerimize ve emeği geçen her bireye tüm veliler adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BAYRAKLAR ELLERİNDEN DÜŞMEDİ

Lokasyona uygun rengarenk kıyafetlerle 3 yaş grubu öğrencilerin (Neşeli Kaplumbagalar Sınıfı) Davul Show ve Loka Loka Dansı, 4 yaş grubu öğrencilerin (Uğur Böcekleri Sınıfı) Zumba Ve Ritim Gösterisi, 5 yaş grubu öğrencilerin (Yunuslar Sınıfı) Halk Oyunları Gösterisi ile hem kendileri coştu hem de anne babalarını coşturdu.

Veliler çocuklarının oyunlarını fotoğraflayabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.