Milliyetçi demokratlar kurucu üyesi Sami BAYSAL açıklama yaptı.

GÜNDEM 16.03.2021 - 07:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2020+ kez okundu.
 

Milliyetçi demokratlar kurucu üyesi Sami BAYSAL açıklama yaptı.

 Bizler taş medreselerde vatanımızı, milletimizi ve bayrağımızı sevdiğimiz, bağlı olduğumuz için cezaevlerinde çile çektirilmiş zulümlere uğratılmış idealist insanlarınız.      Benim dedem kuva- i milliyeci olup, Pozantı da bölgenin imamı ve liderliğini yapmış bu uğurda şehit olmuştur. Bizler hiç bir zaman ve şartta ihanet nedir bilmeyiz, kişi kendine bakmalı “ Çamur at izi kalsın” mantığı ile hareket edenleri, Pozantı’da iyi bilir Adanalı hemşehrilerimizde. Bizim vatan sevgimiz mezara kadardır, vatana ihanet eden ve FETO ihanet çemberinden vatana ihanet kalkışmasından 25 ay hapis cezası alan kişiyi de kamuoyunun takdirine bırakıyorum.      Biz Adana Büyükşehir belediye başkanımız Syn; Zeydan Karalar ile birlikte tek derdimiz Adanalılara hizmet etmektir.     Milliyetçi Demokratlar olarak dedelerimizin yolunda kuva-i Milliye ruhu ile çalışmaya ve hizmetlerimize devam edeceğiz. 
 Bizler taş medreselerde vatanımızı, milletimizi ve bayrağımızı sevdiğimiz, bağlı olduğumuz için cezaevlerinde çile çektirilmiş zulümlere uğratılmış idealist insanlarınız. 
 
  Benim dedem kuva- i milliyeci olup, Pozantı da bölgenin imamı ve liderliğini yapmış bu uğurda şehit olmuştur. Bizler hiç bir zaman ve şartta ihanet nedir bilmeyiz, kişi kendine bakmalı “ Çamur at izi kalsın” mantığı ile hareket edenleri, Pozantı’da iyi bilir Adanalı hemşehrilerimizde. Bizim vatan sevgimiz mezara kadardır, vatana ihanet eden ve FETO ihanet çemberinden vatana ihanet kalkışmasından 25 ay hapis cezası alan kişiyi de kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 
 
  Biz Adana Büyükşehir belediye başkanımız Syn; Zeydan Karalar ile birlikte tek derdimiz Adanalılara hizmet etmektir. 
 
 Milliyetçi Demokratlar olarak dedelerimizin yolunda kuva-i Milliye ruhu ile çalışmaya ve hizmetlerimize devam edeceğiz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.