MEMORIAL PEMBE FARKINDALIK FESTİVALİ BAŞLIYOR

SAĞLIK 30.09.2022 - 07:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2118+ kez okundu.
 

MEMORIAL PEMBE FARKINDALIK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Memorial Sağlık Grubu’nun, meme kanserinde farkındalığı artırmak ve erken tanının önemine dikkat çekmek için ‘Ayna Karşısında 5 Dakika’ sloganı ile hayata geçirdiği Pembe Ayna Projesi, pek çok etkinliğin bir arada olduğu festivale dönüşüyor. Meme Kanseri için düzenlenen Pembe Farkındalık Festivali’nde; A’dan Z’ye meme kanserinin anlatıldığı uzman doktor söyleşileri, kanserle mücadelede başarı hikayeleri, sanatın iyileştirici gücü ve “Kendine iyi bak” atölyeleri, sağlıklı beslenme önerileri ve tarifler, stant aktiviteleri, sürpriz eğlenceler ile yoga ve nefes terapisi, katılımcılar için etkinlik alanında, pembe aynadan yansıyacak.    Erken Tanı için “Ayna Karşısında 5 Dakika!”   Meme kanserinde erken tanı ve kendi kendine meme muayenesinin önemini sembolize eden, ‘Ayna Karşısında 5 Dakika’ sloganı ile hayata geçirilen “Pembe Ayna” projesi, Memorial Pembe Farkındalık Festivali kapsamında 1 Ekim’de Zorlu Center’da farkındalık yolculuğuna çıkıyor. Her kadının meme farkındalığı için ayna karşısında kendisini izlemesi ve böylece memede var olan bir kitlenin erken evrede fark edilmesine dikkat çeken Pembe Ayna, festivalin ardından 15 Ekim tarihine kadar Zorlu Center Boğaz katında toplumsal bilinçlendirmeye katkı sağlayacak katılımcıları bekliyor.   Kanserle Mücadelede Başarı Hikayeleri Bu Festivalde!   Kanserle mücadelesini kazanan gerçek hayat öykülerinin kahramanları olan, 11 yıl arayla kanserle tanışan ve iki kişilik bu zorlu sınavı başarıyla atlatan ünlü influencer çift Bahar ve Mehmetcan Karacan, ünlü oyuncu Zeynep Beşerler’in moderatörlüğünde kanser deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.    Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun da kanser hastaları için motivasyon ve yoganın önemi ile ilgili değerli bilgiler aktaracak. Söyleşinin ardından kansere karşı tüm katılımcılarla birlikte yoga etkinliği yapılacak.

Memorial Sağlık Grubu’nun, meme kanserinde farkındalığı artırmak ve erken tanının önemine dikkat çekmek için ‘Ayna Karşısında 5 Dakika’ sloganı ile hayata geçirdiği Pembe Ayna Projesi, pek çok etkinliğin bir arada olduğu festivale dönüşüyor. Meme Kanseri için düzenlenen Pembe Farkındalık Festivali’nde; A’dan Z’ye meme kanserinin anlatıldığı uzman doktor söyleşileri, kanserle mücadelede başarı hikayeleri, sanatın iyileştirici gücü ve “Kendine iyi bak” atölyeleri, sağlıklı beslenme önerileri ve tarifler, stant aktiviteleri, sürpriz eğlenceler ile yoga ve nefes terapisi, katılımcılar için etkinlik alanında, pembe aynadan yansıyacak. 

 

Erken Tanı için “Ayna Karşısında 5 Dakika!”

 

Meme kanserinde erken tanı ve kendi kendine meme muayenesinin önemini sembolize eden, ‘Ayna Karşısında 5 Dakika’ sloganı ile hayata geçirilen “Pembe Ayna” projesi, Memorial Pembe Farkındalık Festivali kapsamında 1 Ekim’de Zorlu Center’da farkındalık yolculuğuna çıkıyor. Her kadının meme farkındalığı için ayna karşısında kendisini izlemesi ve böylece memede var olan bir kitlenin erken evrede fark edilmesine dikkat çeken Pembe Ayna, festivalin ardından 15 Ekim tarihine kadar Zorlu Center Boğaz katında toplumsal bilinçlendirmeye katkı sağlayacak katılımcıları bekliyor.

 

Kanserle Mücadelede Başarı Hikayeleri Bu Festivalde!

 

Kanserle mücadelesini kazanan gerçek hayat öykülerinin kahramanları olan, 11 yıl arayla kanserle tanışan ve iki kişilik bu zorlu sınavı başarıyla atlatan ünlü influencer çift Bahar ve Mehmetcan Karacan, ünlü oyuncu Zeynep Beşerler’in moderatörlüğünde kanser deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. 

 

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun da kanser hastaları için motivasyon ve yoganın önemi ile ilgili değerli bilgiler aktaracak. Söyleşinin ardından kansere karşı tüm katılımcılarla birlikte yoga etkinliği yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.