Mecliste terörist olması kamu güvenliği için büyük tehlikedir.

SİYASET 12.01.2022 - 11:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1165+ kez okundu.
 

Mecliste terörist olması kamu güvenliği için büyük tehlikedir.

"Mecliste militan terörist olması kamu güvenliği için büyük tehlikedir.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Mecliste militan terörist olması kamu güvenliği için büyük tehlikedir. Memurlara yapılan Güvenlik Soruşturması Milletvekilleri için de yapılsın. Meclis tehlikededir! Hendek teröründe polisle çatışmış biri mecliste bulunmamalı!"  Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada HDPli terörist vekil Semra Güzel ve HDP ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "HDP PKK'nın kravatlı 'şirinler' koludur. HDP yöneticileri ve Milletvekilleri PKK tarafından belirlenir ve atanır onlar seçilmez onlar Kandilden atanır. Semra Güzel Devlet karşıtlığı ve terör irtibatı iltisakı sebebiyle Asistan Doktorken KHK ile ihraç edilmiştir Semra Güzel Hendek terörü zamanında Diyarbakır'da polisle çatışmaya girmiş dağda kampta silah eğitimi almış militan ve terörist biridir. Derhal Milletvekilliğinden ihraç edilmelidir! Mecliste terörist olması meclis için büyük tehlikedir! En üzücü olan durum ise Meclisteki tek terörist Semra Güzel değil! Memurlara yapılan Güvenlik Soruşturması Milletvekilleri için özellikle PKK'ya bağlı partilerin vekil adayları için yapılmalıdır! Yüksek Seçim Kurulu aday listelerini MİT ile paylaşmalı ve MİT'ten rapor almalı. Semra Güzel'in bu fotoğrafları yeni değil ama şuan bilinçli olarak çıkarıldı çünkü HDP kapatılmak isteniyor ve bu büyük bir stratejik yanlış olur. HDP'yi kapatmak HDP'yi büyütmek olur! Teröre bulaşan kişiler Vekillikten siyasetten ihraç edilsin ve HDP'ye yapılan hazine yardımı kesilsin."
"Mecliste militan terörist olması kamu güvenliği için büyük tehlikedir.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Mecliste militan terörist olması kamu güvenliği için büyük tehlikedir. Memurlara yapılan Güvenlik Soruşturması Milletvekilleri için de yapılsın. Meclis tehlikededir! Hendek teröründe polisle çatışmış biri mecliste bulunmamalı!" 

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada HDPli terörist vekil Semra Güzel ve HDP ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "HDP PKK'nın kravatlı 'şirinler' koludur. HDP yöneticileri ve Milletvekilleri PKK tarafından belirlenir ve atanır onlar seçilmez onlar Kandilden atanır. Semra Güzel Devlet karşıtlığı ve terör irtibatı iltisakı sebebiyle Asistan Doktorken KHK ile ihraç edilmiştir Semra Güzel Hendek terörü zamanında Diyarbakır'da polisle çatışmaya girmiş dağda kampta silah eğitimi almış militan ve terörist biridir. Derhal Milletvekilliğinden ihraç edilmelidir! Mecliste terörist olması meclis için büyük tehlikedir! En üzücü olan durum ise Meclisteki tek terörist Semra Güzel değil!
Memurlara yapılan Güvenlik Soruşturması Milletvekilleri için özellikle PKK'ya bağlı partilerin vekil adayları için yapılmalıdır! Yüksek Seçim Kurulu aday listelerini MİT ile paylaşmalı ve MİT'ten rapor almalı.
Semra Güzel'in bu fotoğrafları yeni değil ama şuan bilinçli olarak çıkarıldı çünkü HDP kapatılmak isteniyor ve bu büyük bir stratejik yanlış olur. HDP'yi kapatmak HDP'yi büyütmek olur! Teröre bulaşan kişiler Vekillikten siyasetten ihraç edilsin ve HDP'ye yapılan hazine yardımı kesilsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.