akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Lunapark Tesisleri, bayrama hazır…

GÜNDEM 10.07.2021 - 07:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2095+ kez okundu.
 

Lunapark Tesisleri, bayrama hazır…

Adnan Menderes Lunapark Tesisleri, bayrama hazır…     Adana’nın en gözde mekanlarından biri olan ve kavurucu sıcaklarda Adanalı’nın ilk tercih ettiği konumunda bulunan Adnan Menderes, iç deniz haline gelen Seyhan Nehri kıyısında serinlik ve görsel güzellik sunuyor. Menderes Bulvarı’nın yanıbaşında yer alan ve 7’den 77’ye kent insanının mutlaka gittiği, güzel anlar geçirdiği Lunapark Tesisleri, bayram hazırlıklarını sürdürüyor. Tesislerde yer alan ve en son teknoloji ile donanmış eğlence aletleri, çocukların yanı sıra yetişkinleri de bekliyor. Adana’nın tek ve en önemli eğlence merkezi konumunda olan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren Lunapark Tesisleri’nin işletmecisi İsa Önük; “Her yıl yenilediğimiz, özenle bakımını yaptığımız, son teknolojiyle donattığımız çarpışan otolar, atlıkarınca, dönme dolap ve diğer aletlerimiz Adanalılar’ın hizmetine hazır. Özellikle son dönemde pandem nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığımız, evimize kapandığımız günleri geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde normalleşmeyle birlikte Lunapark Tesisleri’mizin Adanalı’nın ilk tercih ettiği mekan haline geleceğine inanıyoruz” dedi. Hummalı bir şekilde çalışan dinamik ve işinde deneyimli personel ile bayramda kent insanının akın edeceği Lunapark Tesisleri, tek ve en önemli eğlence merkezi…. Güvenli ve ucuz şekilde eğlenerek, günün stresinden uzaklaşacak, pandemi nedeniyle geride bıraktığımız kapanma günlerini unutturacak neşeli anlar yaşamak için Lunapark Tesisleri’nde bir dizi yeniliğe de imza attıklarını ifade eden İsa Önük, “Amacımız; kent insanına hizmet etmek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sosyal aktivitelere çekmek, eğlenmelerini sağlamak, yeni oyun aletleriyle hoşça vakit geçirmelerine yardımcı olmaktır. Engelli ve yaşlılarımıza da yönelik etkinliklerimiz olacaktır. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de hoşça vakit geçireceği tesislerimize herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Adnan Menderes Lunapark Tesisleri, bayrama hazır…

 

 

Adana’nın en gözde mekanlarından biri olan ve kavurucu sıcaklarda Adanalı’nın ilk tercih ettiği konumunda bulunan Adnan Menderes, iç deniz haline gelen Seyhan Nehri kıyısında serinlik ve görsel güzellik sunuyor.

Menderes Bulvarı’nın yanıbaşında yer alan ve 7’den 77’ye kent insanının mutlaka gittiği, güzel anlar geçirdiği Lunapark Tesisleri, bayram hazırlıklarını sürdürüyor.

Tesislerde yer alan ve en son teknoloji ile donanmış eğlence aletleri, çocukların yanı sıra yetişkinleri de bekliyor.

Adana’nın tek ve en önemli eğlence merkezi konumunda olan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren Lunapark Tesisleri’nin işletmecisi İsa Önük; “Her yıl yenilediğimiz, özenle bakımını yaptığımız, son teknolojiyle donattığımız çarpışan otolar, atlıkarınca, dönme dolap ve diğer aletlerimiz Adanalılar’ın hizmetine hazır.

Özellikle son dönemde pandem nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığımız, evimize kapandığımız günleri geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde normalleşmeyle birlikte Lunapark Tesisleri’mizin Adanalı’nın ilk tercih ettiği mekan haline geleceğine inanıyoruz” dedi.

Hummalı bir şekilde çalışan dinamik ve işinde deneyimli personel ile bayramda kent insanının akın edeceği Lunapark Tesisleri, tek ve en önemli eğlence merkezi…. Güvenli ve ucuz şekilde eğlenerek, günün stresinden uzaklaşacak, pandemi nedeniyle geride bıraktığımız kapanma günlerini unutturacak neşeli anlar yaşamak için Lunapark Tesisleri’nde bir dizi yeniliğe de imza attıklarını ifade eden İsa Önük, “Amacımız; kent insanına hizmet etmek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sosyal aktivitelere çekmek, eğlenmelerini sağlamak, yeni oyun aletleriyle hoşça vakit geçirmelerine yardımcı olmaktır. Engelli ve yaşlılarımıza da yönelik etkinliklerimiz olacaktır. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de hoşça vakit geçireceği tesislerimize herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.