Levent kaya yeni yıl mesajı yayınladı.

SİYASET 31.12.2021 - 11:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1999+ kez okundu.
 

Levent kaya yeni yıl mesajı yayınladı.

İyi Parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi Levent kaya Yeni yıl mesajı yayınladı.

İyi Parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi olan, halen İyi Parti Basın ve Medyadan sorumlu İl başkan yardımcılığı görevinde bulunan Levent Kaya,Saglık yönünden sıkıntılı ve ekonomik yönden  zorluklarla geçen 2021 yılının ardından yeni yıl mesajı yayınladı. Asgari ücreti Yüzde 50 zamlandırarak çalışanları ekonomik yönden rahatlatan hükümetten Aynı özveriyi Emekliler içinde istiyoruz. Emekli maaşlarına Yüzde 50 yapılacak zam emeklileri biraz olsun rahatlatacak evlerinde huzurlu bir şekilde oturmalarına olanak verecektir. Yüreğire daha fazla önem verilmesi gerekir diyen Kaya; Yüreğirde oturan tüm yüreğirliler, yüreğire sahip çıkmalıdır. Bu konuda partimizi yöneten insanlara daha fazla sorumluluk düşmektedir. İyi Parti Yüreğir İlçe başkanı ve ilçe yöneticileri sokak sokak mahalle mahalle gezerek Genel başkanımız sayın Meral Akşener ve İl başkanımız Göktürk Boyvadaoğlu'nun selamlarını vatandaşlara iletmelidir. Bu vesile ile Tüm zorlukların geride kalması, 2022 yılının, Partili Partisiz tüm vatandaşlarımıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.
İyi Parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi Levent kaya Yeni yıl mesajı yayınladı.

İyi Parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi olan, halen İyi Parti Basın ve Medyadan sorumlu İl başkan yardımcılığı görevinde bulunan Levent Kaya,Saglık yönünden sıkıntılı ve ekonomik yönden  zorluklarla geçen 2021 yılının ardından yeni yıl mesajı yayınladı.

Asgari ücreti Yüzde 50 zamlandırarak çalışanları ekonomik yönden rahatlatan hükümetten Aynı özveriyi Emekliler içinde istiyoruz.

Emekli maaşlarına Yüzde 50 yapılacak zam emeklileri biraz olsun rahatlatacak evlerinde huzurlu bir şekilde oturmalarına olanak verecektir.

Yüreğire daha fazla önem verilmesi gerekir diyen Kaya; Yüreğirde oturan tüm yüreğirliler, yüreğire sahip çıkmalıdır. Bu konuda partimizi yöneten insanlara daha fazla sorumluluk düşmektedir. İyi Parti Yüreğir İlçe başkanı ve ilçe yöneticileri sokak sokak mahalle mahalle gezerek Genel başkanımız sayın Meral Akşener ve İl başkanımız Göktürk Boyvadaoğlu'nun selamlarını vatandaşlara iletmelidir.

Bu vesile ile Tüm zorlukların geride kalması, 2022 yılının, Partili Partisiz tüm vatandaşlarımıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.