Keman virtüözü Ahmet Baran, üç ayrı noktada sahneye çıkacak

KÜLTÜR 31.05.2022 - 22:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1631+ kez okundu.
 

Keman virtüözü Ahmet Baran, üç ayrı noktada sahneye çıkacak

Dünyaca ünlü keman virtüözü Ahmet Baran, üç ayrı noktada sahneye çıkacak   Terennüm İyilik Korosu Şefi ve dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 9 Haziran Perşembe akşamı CSO Ada Ankara’da, 10 Haziran’da Hırvatistan Rijeka’da ve 13 Haziran’da İstanbul Zorlu PSM sahnesinde…  Yaşama geçirdiği projelerle hem Türkiye, hem de uluslararası alanda dikkat çeken koro şefi sanatçı Ahmet Baran,  farklı noktalarda konser verecek.  Konser verdiği farklı ülkeler ve kültürlerin zenginliğinden ilham alarak üretimlerini gerçekleştiren, kariyeri uluslararası başarılarla dolu kanun virtüözü Ahmet Baran, Ankara, Hırvatistan ve İstanbul’da vereceği konserlerle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü keman virtüözü Ahmet Baran, üç ayrı noktada sahneye çıkacak

 

Terennüm İyilik Korosu Şefi ve dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 9 Haziran Perşembe akşamı CSO Ada Ankara’da, 10 Haziran’da Hırvatistan Rijeka’da ve 13 Haziran’da İstanbul Zorlu PSM sahnesinde…

 Yaşama geçirdiği projelerle hem Türkiye, hem de uluslararası alanda dikkat çeken koro şefi sanatçı Ahmet Baran,  farklı noktalarda konser verecek. 

Konser verdiği farklı ülkeler ve kültürlerin zenginliğinden ilham alarak üretimlerini gerçekleştiren, kariyeri uluslararası başarılarla dolu kanun virtüözü Ahmet Baran, Ankara, Hırvatistan ve İstanbul’da vereceği konserlerle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.