Kebaphan'da hem gözünüz,hem mideniz doyacak.

YAŞAM 23.05.2022 - 21:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1904+ kez okundu.
 

Kebaphan'da hem gözünüz,hem mideniz doyacak.

Adanalılardan da tam not alan Kebaphan'da işletmeci Mustafa Kısacık ve Eşi Yasemin hanımın sunumuyla hem gözünüz hem mideniz doyacak.

İşletmecilğini Mustafa Kısacık ve Eşi Yasemin hanımın yaptığı Kebaphanın bugün misafirleri, İyi parti il başkanı Göktürk Boyvadaoglu il başkan danışmanı Eyüp Acar ve Basından sorumlu il başkan yardımcısı Levent KAYA oldu.     Yolu düşenleri pişman etmeyen Adana'da kebabın en popüler duraklarından olan Kebaphan lezzet garantisi verirken,Buraya yolu düşenlerin gidince pişman olmayacakları, sadece acılı Adana kebabı değil pek çok kebap çeşidini bulacakları en özel ve popüler mekanlardan olan kebaphan, güler yüzlü personelleriyle Adana yeni sanayide hizmet vermeye devam ediyor. Adanalılardan da tam not alan mekan, satır kıyması ile yapılan kebaplarıyla meşhur. İkramı bol mekanda, kebap öncesi getirilen meze ve salatalar hem midenizi hem gözünüzü doyuruyor. Çok yiyip az ödeyeceğiniz, sunuma değil lezzete önem veren, usta kebapçılardan olan birçok kişiyi müdavimi yapmış Murat usta'nın elinin lezzeti, kıvamında yağı ve yumuşaklığıyla damak çatlatan bol porsiyonlarıyla kebaba doymanızı sağlayacak bu mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz.  
Adanalılardan da tam not alan Kebaphan'da işletmeci Mustafa Kısacık ve Eşi Yasemin hanımın sunumuyla hem gözünüz hem mideniz doyacak.
İşletmecilğini Mustafa Kısacık ve Eşi Yasemin hanımın yaptığı Kebaphanın bugün misafirleri, İyi parti il başkanı Göktürk Boyvadaoglu il başkan danışmanı Eyüp Acar ve Basından sorumlu il başkan yardımcısı Levent KAYA oldu.
 
 

Yolu düşenleri pişman etmeyen Adana'da kebabın en popüler duraklarından olan Kebaphan lezzet garantisi verirken,Buraya yolu düşenlerin gidince pişman olmayacakları, sadece acılı Adana kebabı değil pek çok kebap çeşidini bulacakları en özel ve popüler mekanlardan olan kebaphan, güler yüzlü personelleriyle Adana yeni sanayide hizmet vermeye devam ediyor.

Adanalılardan da tam not alan mekan, satır kıyması ile yapılan kebaplarıyla meşhur. İkramı bol mekanda, kebap öncesi getirilen meze ve salatalar hem midenizi hem gözünüzü doyuruyor.

Çok yiyip az ödeyeceğiniz, sunuma değil lezzete önem veren, usta kebapçılardan olan birçok kişiyi müdavimi yapmış Murat usta'nın elinin lezzeti, kıvamında yağı ve yumuşaklığıyla damak çatlatan bol porsiyonlarıyla kebaba doymanızı sağlayacak bu mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.