Jandarma Adana'da Pkk'lılara göz açtırmıyor.

ASAYİŞ 13.03.2021 - 09:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2267+ kez okundu.
 

Jandarma Adana'da Pkk'lılara göz açtırmıyor.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile MİT Adana Bölge Daire Başkanlığınca yapılan ortak çalışmalar sonucu mevsimlik tarım işçilerinin bulunduğu çadırlar bölgesinde kalan yabancı uyruklu (1) şahsın PKK/KCK terör örgütüne ilişkin suçlar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunduğu bilgisi alınması üzerine operasyon icra edilmiştir. Yapılan operasyon sonucu şahıs çadırlar bölgesinde yakalanmış ve çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevi teslim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla Terörle Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile MİT Adana Bölge Daire Başkanlığınca yapılan ortak çalışmalar sonucu mevsimlik tarım işçilerinin bulunduğu çadırlar bölgesinde kalan yabancı uyruklu (1) şahsın PKK/KCK terör örgütüne ilişkin suçlar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunduğu bilgisi alınması üzerine operasyon icra edilmiştir.

Yapılan operasyon sonucu şahıs çadırlar bölgesinde yakalanmış ve çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevi teslim edilmiştir.


Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla Terörle Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.