İyiler Ata'nın huzurunda.

SİYASET 10.11.2020 - 13:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2265+ kez okundu.
 

İyiler Ata'nın huzurunda.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82.yıldönümünde ülke genelinde olduğu gibi Adana’da anıldı. İyi Parti Adana il ve ilçe teşkilatları  Yönetim Kurulu üyeleri, Atatürk Parkı’nda yapılan anma töreninde bir araya geldi. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu anıta çelenk koydu.  Göktürk Boyvadaoğlu:  10 Kasım’da milletçe hüzünleniyor bir okadarda gururlanıyoruz. 10 Kasım uzun bir yolculuğun başlangıcıdır. Atamızın fikirlerini savunarak,emanetini koruyarak ve O’nun izinden yürüyerek , nesilden nesile bu düşüncelerimizi aktarmak, vazgeçilmez hedefimizdir. ATA’mızın aramızdan ayrılışının  82.yıldönümünde, şükran ve minnet duygularımızı ifade ediyoruz” diye konuştu Törene  İl İlçe yönetimleri ve çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.Çelenk koyma işleminin ardından tören sona erdi.  
Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82.yıldönümünde ülke genelinde olduğu gibi Adana’da anıldı.
İyi Parti Adana il ve ilçe teşkilatları  Yönetim Kurulu üyeleri, Atatürk Parkı’nda yapılan anma töreninde bir araya geldi. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu anıta çelenk koydu.
 Göktürk Boyvadaoğlu:
 10 Kasım’da milletçe hüzünleniyor bir okadarda gururlanıyoruz. 10 Kasım uzun bir yolculuğun başlangıcıdır. Atamızın fikirlerini savunarak,emanetini koruyarak ve O’nun izinden yürüyerek , nesilden nesile bu düşüncelerimizi aktarmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
ATA’mızın aramızdan ayrılışının  82.yıldönümünde, şükran ve minnet duygularımızı ifade ediyoruz” diye konuştu
Törene  İl İlçe yönetimleri ve çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.Çelenk koyma işleminin ardından tören sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.