İyi Parti'ye Yüreğir'de toplu üye katılımı

SİYASET 25.07.2022 - 08:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1216+ kez okundu.
 

İyi Parti'ye Yüreğir'de toplu üye katılımı

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar’ın ev sahipliğinde, Akıncılar mahallesinde mahalle toplantısı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar’ın ev sahipliğinde, Akıncılar mahallesinde  gerçekleştirilen Üye katılım programına, İyi Parti Adana Kurucular Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Başkan Boyvadaoğlu“Mahalle bazında yapılan çalışmalar çok önemli,bu yüzden tüm temsilcilerimiz görevlerinin bilincindeler, Teşkilatlarımız bu konuda özverili ve çok büyük çalışmalar yapıyor” Burada toplanan Yüreğir’in kadınları Partimiz çok önemli. Yüreğir'de  Kapı kapı gezmeliyiz, kendimizi anlatmalıyız.Yüreğirli kadınlarımız en büyük destekçilerimizdir dedi.  Yapılan toplantıya Sıcak havaya aldırmadan katılarak bizleri onurlandıran, büyük ve çoşkulu Yüreğirli kalabalığı görünce heyecanım iki kat arttı,yorgunluğumu unuttum, Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bu çoşkunuz sayesinde yapılacak ilk seçimde sizlerin sayesinde iktidara geleceğiz, Genel başkanımız sayın Meral Akşener'i başbakan yapacagız diyerek seslendi. TEŞKİLATLARIMIZ ÖZVERİLİ BİR BİÇİMDE ÇALIŞIYOR Bugün burada da yaptığımız calışmalara bir yenisini ekliyoruz. İYİ Parti’nin Türkiye ve Adana'da hızlı yükselişi artık gözle görülmeye başlamıştır. Tüm Teşkilatlarımızla birlikte, halkımızın yanında olmaya onların dertlerini dinlemeye çözüm önerilerimizi anlatmaya gayret gösteriyoruz. Çiftçiden,köylüden,esnaftan,sanayiciden,hayvancılık yapan vatandaşlarımızdan,tüm üreticilerimizden,Ziraat odalarımızdan ve STK’lardan sorun ve verileri toplayarak Genel Merkezimizle paylaşıyoruz. Çözüm önerilerimizi iletiyor partimizin konularla ilgili çözüm projeleri üretmesine destek olmaya çalışıyoruz.  Bu konuda bizlere düşen  görev de çok önemli” ifadelerine yer verdi. KADINLAR ÇOGUNLUKTAYDI... Akıncılar mahallesinde’nde gerçekleştirilen vatandaşların yogun ilgi gösterdiği ve yeni üye kayıtlarının yapıldığı toplantıya çok sayıda partili katılırken,katılımcıların çogunun kadın olması gözlerden kaçmadı.  Başkan Boyvadaoğlu'nun konuşmasını sık sık kesen kadınlar Boyvadaoğlu’na seslenerek; Genel başkanı Kadın olan İyi Partiye gelerek çalışmalarınıza destek vermek istiyoruz bunun için buradayız  dediler. Toplantıya ev sahipliği yapan İyi Parti İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar ise yaptığımız  mahalle toplantılarına bir yenisini daha ekleyerek Partimize çok sayıda yeni üye kayıt ettik. Bu çalışmalarımızın sonucunda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan, İl Başkanımız Sayın Göktürk Boyvadaoğlu’nu milletvekili yapacağız, bu inançla çalışmalarımıza devam ederek Partimizi iktidar yapacagımıza inanıyoruz dedi.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar’ın ev sahipliğinde, Akıncılar mahallesinde mahalle toplantısı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar’ın ev sahipliğinde, Akıncılar mahallesinde  gerçekleştirilen Üye katılım programına, İyi Parti Adana Kurucular Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Boyvadaoğlu“Mahalle bazında yapılan çalışmalar çok önemli,bu yüzden tüm temsilcilerimiz görevlerinin bilincindeler, Teşkilatlarımız bu konuda özverili ve çok büyük çalışmalar yapıyor”

Burada toplanan Yüreğir’in kadınları Partimiz çok önemli. Yüreğir'de  Kapı kapı gezmeliyiz, kendimizi anlatmalıyız.Yüreğirli kadınlarımız en büyük destekçilerimizdir dedi. 

Yapılan toplantıya Sıcak havaya aldırmadan katılarak bizleri onurlandıran, büyük ve çoşkulu Yüreğirli kalabalığı görünce heyecanım iki kat arttı,yorgunluğumu unuttum, Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bu çoşkunuz sayesinde yapılacak ilk seçimde sizlerin sayesinde iktidara geleceğiz, Genel başkanımız sayın Meral Akşener'i başbakan yapacagız diyerek seslendi.

TEŞKİLATLARIMIZ ÖZVERİLİ BİR BİÇİMDE ÇALIŞIYOR

Bugün burada da yaptığımız calışmalara bir yenisini ekliyoruz. İYİ Parti’nin Türkiye ve Adana'da hızlı yükselişi artık gözle görülmeye başlamıştır. Tüm Teşkilatlarımızla birlikte, halkımızın yanında olmaya onların dertlerini dinlemeye çözüm önerilerimizi anlatmaya gayret gösteriyoruz. Çiftçiden,köylüden,esnaftan,sanayiciden,hayvancılık yapan vatandaşlarımızdan,tüm üreticilerimizden,Ziraat odalarımızdan ve STK’lardan sorun ve verileri toplayarak Genel Merkezimizle paylaşıyoruz. Çözüm önerilerimizi iletiyor partimizin konularla ilgili çözüm projeleri üretmesine destek olmaya çalışıyoruz.  Bu konuda bizlere düşen  görev de çok önemli” ifadelerine yer verdi.

KADINLAR ÇOGUNLUKTAYDI...

Akıncılar mahallesinde’nde gerçekleştirilen vatandaşların yogun ilgi gösterdiği ve yeni üye kayıtlarının yapıldığı toplantıya çok sayıda partili katılırken,katılımcıların çogunun kadın olması gözlerden kaçmadı. 

Başkan Boyvadaoğlu'nun konuşmasını sık sık kesen kadınlar Boyvadaoğlu’na seslenerek; Genel başkanı Kadın olan İyi Partiye gelerek çalışmalarınıza destek vermek istiyoruz bunun için buradayız  dediler.

Toplantıya ev sahipliği yapan İyi Parti İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar ise yaptığımız  mahalle toplantılarına bir yenisini daha ekleyerek Partimize çok sayıda yeni üye kayıt ettik. Bu çalışmalarımızın sonucunda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan, İl Başkanımız Sayın Göktürk Boyvadaoğlu’nu milletvekili yapacağız, bu inançla çalışmalarımıza devam ederek Partimizi iktidar yapacagımıza inanıyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.