İYİ Parti kuruluşunun 3.yılını Adana'da çoşkuyla kutladı.

GÜNDEM 26.10.2020 - 09:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1209+ kez okundu.
 

İYİ Parti kuruluşunun 3.yılını Adana'da çoşkuyla kutladı.

2017 yılında Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Partinin  3. yılı Tüm Şehirlerde olduğu gibi Adana'da da çoşkuyla kutlandı. İYİ Parti Adana Başkanlığı, partisinin kuruluşunun 3. yıl dönümünü,il binasında Partililerle birlikte pasta keserek çoşkulu bir şekilde kutladı. Zorlu süreçlerden geçerek bugünlere gelen partimizin  3. yılını kutluyoruz ve mutluluğumuz  çok büyük  diyen,İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU   Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da meclis üyelerimiz ile yönetim kurulumuz ile 3. yaşımızın pastasını kesiyoruz. Bugün partimizin  3. kuruluş yılını kutladık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, kurmuş olduğu partimiz 3 yaşına girmiş bulunmakta.Coşkumuz , mutluluğumuz çok büyük. İYİ Parti 'nin kuruluşunun 3. yılının Partimize, vatanımıza, milletimize, hayırlı olmasını diliyorum diyen Boyvadaoğlu, Partimizin Kutlamalarına katılan Partili partisiz vatandaşlarımıza ,İl ve İlçe Yöneticilerimize,Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ederim.dedi.

2017 yılında Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Partinin  3. yılı Tüm Şehirlerde olduğu gibi Adana'da da çoşkuyla kutlandı.

İYİ Parti Adana Başkanlığı, partisinin kuruluşunun 3. yıl dönümünü,il binasında Partililerle birlikte pasta keserek çoşkulu bir şekilde kutladı.

Zorlu süreçlerden geçerek bugünlere gelen partimizin  3. yılını kutluyoruz ve mutluluğumuz  çok büyük  diyen,İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da meclis üyelerimiz ile yönetim kurulumuz ile 3. yaşımızın pastasını kesiyoruz. Bugün partimizin  3. kuruluş yılını kutladık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, kurmuş olduğu partimiz 3 yaşına girmiş bulunmakta.Coşkumuz , mutluluğumuz çok büyük. İYİ Parti 'nin kuruluşunun 3. yılının Partimize, vatanımıza, milletimize, hayırlı olmasını diliyorum diyen Boyvadaoğlu, Partimizin Kutlamalarına katılan Partili partisiz vatandaşlarımıza ,İl ve İlçe Yöneticilerimize,Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ederim.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.