İYİ Parti heyetinden ÇGC'ye ziyaret

SİYASET 08.06.2022 - 22:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1712+ kez okundu.
 

İYİ Parti heyetinden ÇGC'ye ziyaret

İYİ Parti Seyhan İlçe Kadın Politikalar Başkanı Hatun Zeyrek, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaye Esen ve İYİ Parti İl Başkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Kemal Çıra, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile bir araya gelen İYİ Parti Heyeti, parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İYİ Parti olarak toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde tesbit etmeye ve seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Kadın Politikalar Başkanı Hatun Zeyrek;Genel Başkanımızı Başbakan yapmak için İYİ Parti teşkilatları olarak gece gündüz çalışıyoruz. . İYİ Parti olarak bu kötü gidişe son verip, halkın sorunlarına çözüm üretecek ve sıkıntıları geride bırakacak politikaları uygulamaya koyacak iradeyi iktidara getireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız ve ülkemizi düzlüğe çıkaracağız” dedi. Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaye Esen de konuşmasında; Genel Başkan Meral Akşener’e ülke genelinde büyük bir ilgi olduğunu, ziyaret ettiği her yerde geniş topluluklar tarafından karşılandığını, toplumun tüm kesimlerinin sesine kulak veren Sayın Akşener’i Başbakan olarak görmek istediklerini söyledi. İYİ Parti İl Başkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Kemal Çıra; İYİ Parti’nin seçime hazır olduğunu, halkın sandığın önüne konulmasını beklediğini belirtti. ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; özellikle yerel basının sorunlarına ağırlık verdi. Girdi maliyetlerindeki artışın yanı sıra yasalardan kaynaklı engellemeler ve Tasarruf Genelgesi nedeniyle Anadolu Basınının kepenk kapatmak zorunda kaldığına dikkat çeken Esendemir; halen mecliste komisyonlarda görüşülmekte olan yeni Basın Yasası’nın da bazı dayatmalar içerdiğini ve sektörün sorunlarına çözüm üretmekten uzak olduğunu dile getirdi.
İYİ Parti Seyhan İlçe Kadın Politikalar Başkanı Hatun Zeyrek, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaye Esen ve İYİ Parti İl Başkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Kemal Çıra, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile bir araya gelen İYİ Parti Heyeti, parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti olarak toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde tesbit etmeye ve seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Kadın Politikalar Başkanı Hatun Zeyrek;Genel Başkanımızı Başbakan yapmak için İYİ Parti teşkilatları olarak gece gündüz çalışıyoruz. . İYİ Parti olarak bu kötü gidişe son verip, halkın sorunlarına çözüm üretecek ve sıkıntıları geride bırakacak politikaları uygulamaya koyacak iradeyi iktidara getireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız ve ülkemizi düzlüğe çıkaracağız” dedi.

Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaye Esen de konuşmasında; Genel Başkan Meral Akşener’e ülke genelinde büyük bir ilgi olduğunu, ziyaret ettiği her yerde geniş topluluklar tarafından karşılandığını, toplumun tüm kesimlerinin sesine kulak veren Sayın Akşener’i Başbakan olarak görmek istediklerini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Kemal Çıra; İYİ Parti’nin seçime hazır olduğunu, halkın sandığın önüne konulmasını beklediğini belirtti.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; özellikle yerel basının sorunlarına ağırlık verdi. Girdi maliyetlerindeki artışın yanı sıra yasalardan kaynaklı engellemeler ve Tasarruf Genelgesi nedeniyle Anadolu Basınının kepenk kapatmak zorunda kaldığına dikkat çeken Esendemir; halen mecliste komisyonlarda görüşülmekte olan yeni Basın Yasası’nın da bazı dayatmalar içerdiğini ve sektörün sorunlarına çözüm üretmekten uzak olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.