İyi parti heyeti Emine Kunt'u ziyaret etti.

GÜNDEM 24.02.2021 - 21:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1676+ kez okundu.
 

İyi parti heyeti Emine Kunt'u ziyaret etti.

Adana Şehit aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt'u ziyarette bulunan İyi parti heyeti duygu dolu anlar yaşadı.

İyi Parti İnsan Hakları ve Toplumsal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gül Dündar,  il başkan  yardımcıları ,Ömer Murat zor, Kazım Kaya, Ali Güleryüz, Sibel Çakmak il başkan danışmanları ve istişare kurulu üyeleri Uğur Gökşen, Filiz Altınöz, Ahmet Turan Oluk, Oğuz Büken Genel Başkan Meral Akşener'in şehitlere verdiği değerin bilincinde olarak Adana Şehit aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu.  Gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantıya ev sahipliği yapan Adana Şehit aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt iyi parti heyetine yapyığı ziyaret için teşekkür etti.
Adana Şehit aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt'u ziyarette bulunan İyi parti heyeti duygu dolu anlar yaşadı.

İyi Parti İnsan Hakları ve Toplumsal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gül Dündar,  il başkan  yardımcıları ,Ömer Murat zor, Kazım Kaya, Ali Güleryüz, Sibel Çakmak il başkan danışmanları ve istişare kurulu üyeleri Uğur Gökşen, Filiz Altınöz, Ahmet Turan Oluk, Oğuz Büken Genel Başkan Meral Akşener'in şehitlere verdiği değerin bilincinde olarak Adana Şehit aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. 

Gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantıya ev sahipliği yapan Adana Şehit aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt iyi parti heyetine yapyığı ziyaret için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.