İyi Parti Adana İl Teşkilatı Ceyhan'daydı.

SİYASET 09.01.2022 - 21:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2081+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Teşkilatı Ceyhan'daydı.

GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy'un geçen yıl vefat eden abisi Mustafa Paksoy'un Mevlüt töreninde İyi Parti Adana İl ve İlçe Yönetimleri ,Ceyhan'da bir araya geldi.

GİK Üyesi Ümmügülsüm PAKSOY'un geçtiğimiz sene vefat eden abisi Mustafa PAKSOY için mevlüt töreni düzenlendi. İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'da Adana Teşkilatlarıyla birlikte, mevlüt törenine katıldı. İl Başkanı  Boyvadaoğlu; "Geleneklerimizde acılı günlerinde herkesin yanında olmak vardır.Bizde bugün Genel idare kurulu üyemizin yanında yer alarak acısını paylaştık. Sn. Ümmügülsüm PAKSOY'un rahmetli abisinin mevlüd törenine İlçe Başkanlarımız, İl,İlçe Başkan Yardımcılarımız ve İl, İlçe yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Allah rahmet eylesin." Dedi. Yapılan Mevlüd törenine çok sayıda vatandaş da katıldı. Tören sırasında dualar okundu. Tören bitiminde Genel idare kurulu üyesi,Ümmü Gülsüm Paksoy "Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm il teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi.      
GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy'un geçen yıl vefat eden abisi Mustafa Paksoy'un Mevlüt töreninde İyi Parti Adana İl ve İlçe Yönetimleri ,Ceyhan'da bir araya geldi.
GİK Üyesi Ümmügülsüm PAKSOY'un geçtiğimiz sene vefat eden abisi Mustafa PAKSOY için mevlüt töreni düzenlendi.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'da Adana Teşkilatlarıyla birlikte, mevlüt törenine katıldı.
İl Başkanı  Boyvadaoğlu; "Geleneklerimizde acılı günlerinde herkesin yanında olmak vardır.Bizde bugün Genel idare kurulu üyemizin yanında yer alarak acısını paylaştık.
Sn. Ümmügülsüm PAKSOY'un rahmetli abisinin mevlüd törenine İlçe Başkanlarımız, İl,İlçe Başkan Yardımcılarımız ve İl, İlçe yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Allah rahmet eylesin." Dedi.
Yapılan Mevlüd törenine çok sayıda vatandaş da katıldı.
Tören sırasında dualar okundu. Tören bitiminde Genel idare kurulu üyesi,Ümmü Gülsüm Paksoy "Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm il teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.