İyi Parti Adana İl Başkanlığı Bayramda'da boş durmadı

SİYASET 17.07.2022 - 12:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1917+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanlığı Bayramda'da boş durmadı

Kurban Bayramında yapılan 9 günlük resmi tatili boş geçirmeyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana Sokaklarında Partisinin tanıtım çalışmasını yaptı.

 Kurban Bayramında yapılan  9 günlük resmi tatil dolayısıyla, Adana’lıların Yaylalara ve denizlere akın ettiği bayram tatilinde İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 9 günlük tatil sürecinin her gününe ayrı bir çalışma sığdırdı. Başkan Boyvadaoğlu,“Milletimiz ile birlikte yine birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde bir Kurban bayramını geride bıraktık.Partimizi iktidar yapacagımıza inanıyor bu inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz diyerek çalışmalarına ara vermeden devam etti. Bayram boyunca özverili çalışmalara devam eden Boyvadaoğlu İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde Milletvekilleri Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayram sürecinde Düğün, nişan, Cenaze gibi bir çok etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Adana Valiliğinin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatan uğruna şehadete eren kahramanların şehitliğini ziyaret etti. Radyo programlarına konuk olan başkan Boyvadaoğlu''Ehlibeyt dostlarının coşku ile kutladığı bir bayram olan Gadîr-i Hum''bayramını kutladı. Adana İl Başkanlığı ve Çukurova İlçe Başkanlığının ortak düzenlediği Stand çalışmasında İYİ parti saflarına Çok sayıda  yeni üye kaydederken yapılan etkinliklerde İyi Parti’nin Adana’da güçlenmesi için çalışan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Kurban Bayramında yapılan 9 günlük resmi tatili boş geçirmeyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana Sokaklarında Partisinin tanıtım çalışmasını yaptı.

 Kurban Bayramında yapılan  9 günlük resmi tatil dolayısıyla, Adana’lıların Yaylalara ve denizlere akın ettiği bayram tatilinde İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 9 günlük tatil sürecinin her gününe ayrı bir çalışma sığdırdı.

Başkan Boyvadaoğlu,“Milletimiz ile birlikte yine birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları
içerisinde bir Kurban bayramını geride bıraktık.Partimizi iktidar yapacagımıza inanıyor bu inançla
çalışmalarımıza devam ediyoruz diyerek çalışmalarına ara vermeden devam etti.
Bayram boyunca özverili çalışmalara devam eden Boyvadaoğlu İl Başkanlığında düzenlenen
bayramlaşma töreninde Milletvekilleri Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayram sürecinde Düğün, nişan, Cenaze gibi bir çok etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Adana Valiliğinin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatan uğruna şehadete eren kahramanların şehitliğini ziyaret etti. Radyo programlarına konuk olan başkan Boyvadaoğlu''Ehlibeyt dostlarının coşku ile kutladığı bir bayram olan Gadîr-i Hum''bayramını kutladı.

Adana İl Başkanlığı ve Çukurova İlçe Başkanlığının ortak düzenlediği Stand çalışmasında İYİ parti saflarına Çok sayıda  yeni üye kaydederken yapılan etkinliklerde İyi Parti’nin Adana’da güçlenmesi için çalışan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.