İyi kadınlar yaylalara çıktı

SİYASET 08.08.2022 - 06:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2319+ kez okundu.
 

İyi kadınlar yaylalara çıktı

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan yardımcısı  Çiğdem Akça ve tüm Adana Kadın Politikaları il ve ilçe teşkilâtları, Genel Başkan Meral Akşener' in isteği üzerine yaklaşık 5 aydır, Türkiyenin her yerinde ev ziyaretlerine, kapı siyasetine devam ediyorlar.  Başkan Çiğdem Akça basta olmak üzere, Il Kadın Politikalarına bağlı çalışan komisyon başkanları Nezihe Kurluk, Rengin Yücel, Komisyon üyeleri Şule Eker, Jale Hiçyakmazer  ve Esin İnci Kurluk 'un yer aldığı ekip ile birlikte önce Pozantı ilçe merkezi Kırkevler olmak üzere Fındıklı, Kamışlı ve Alpu yaylalarında kadınlarla bir araya geldiler. Önce Meral Akşener in selam ve sevgilerini ilettikten sonra, başta Rüzgâr Gülü Projesi olmak üzere yapılacak icraatlarla ilgili bilgiler verdiler.  Kadınlar IYI Kadınları büyük bir sevgiyle bağrına bastı. Meral Akşener'e bizimde sevgimizi iletin; onu izliyoruz, dinliyoruz, inanıyoruz dediler.  Hayat pahalılığının onları çok zorladığını söylediler. Bahçede yetiştirdikleri sebzeleri hem yediklerini, hemde yaylacılara  sattıklarını, bağ ve bostanlarda çalıştıklarını, ama gülmeyi unuttuklarını anlattılar, artık yeter dediler. Ne yaparsak yapalım pahalılığa yetişemiyoruz, ne zaman rahat edeceğiz diye sordular. Çiğdem Akça  #AzKaldı dedi, IYI ler gelecek, millet ittifakını destekleyin.

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan yardımcısı  Çiğdem Akça ve tüm Adana Kadın Politikaları il ve ilçe teşkilâtları, Genel Başkan Meral Akşener' in isteği üzerine yaklaşık 5 aydır, Türkiyenin her yerinde ev ziyaretlerine, kapı siyasetine devam ediyorlar. 


Başkan Çiğdem Akça basta olmak üzere, Il Kadın Politikalarına bağlı çalışan komisyon başkanları Nezihe Kurluk, Rengin Yücel, Komisyon üyeleri Şule Eker, Jale Hiçyakmazer  ve Esin İnci Kurluk 'un yer aldığı ekip ile birlikte önce Pozantı ilçe merkezi Kırkevler olmak üzere Fındıklı, Kamışlı ve Alpu yaylalarında kadınlarla bir araya geldiler. Önce Meral Akşener in selam ve sevgilerini ilettikten sonra, başta Rüzgâr Gülü Projesi olmak üzere yapılacak icraatlarla ilgili bilgiler verdiler. 
Kadınlar IYI Kadınları büyük bir sevgiyle bağrına bastı. Meral Akşener'e bizimde sevgimizi iletin; onu izliyoruz, dinliyoruz, inanıyoruz dediler. 


Hayat pahalılığının onları çok zorladığını söylediler.

Bahçede yetiştirdikleri sebzeleri hem yediklerini, hemde yaylacılara  sattıklarını, bağ ve bostanlarda çalıştıklarını, ama gülmeyi unuttuklarını anlattılar, artık yeter dediler. Ne yaparsak yapalım pahalılığa yetişemiyoruz, ne zaman rahat edeceğiz diye sordular.


Çiğdem Akça  #AzKaldı dedi, IYI ler gelecek, millet ittifakını destekleyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.