İyi Kadınlar proje anlatmaya devam ediyor

SİYASET 15.08.2022 - 07:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2131+ kez okundu.
 

İyi Kadınlar proje anlatmaya devam ediyor

İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça, Kadınlara programlarımızı anlatıyoruz diyerek, çalışmalarını sürdürüyor​

Genel Başkanımız Meral Akşener'in kadınlara verdiği önemi Kadınlara anlatıyoruz diyerek, çalışmalarını sürdüren İyi kadınlar Şakirpaşada kadınlarla buluştu. Kapı kapı dolaşmaya devam eden Kadın Politikaları Başkanlığı yöneticileri Kapı Çalma Gönül Alma   Çalışması kapsamında, heryere ulaşmaya ve kadınlara  dokunmaya çalışıyor. Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il başkan yardımcısı  Akça, Toplumsal Şiddetle Mücadele komisyonu başkanı Rengin Yücel ve çalışma arkadaşları ile birlikte Şakirpaşa mahallesindeki kadınlara ulaştılar, sorunları dinleyip notlar aldılar. Sorunları ilğili birim yetkililerine ileterek çözmek için takip etme sözü verdiler. Kadın politikaları başkanlığı kadınları ; " Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener kadınlara ayrı bir önem veriyor, bizde bu dogrultuda kadın ve çocuklarımızın daha mutlu, refah içinde bir hayat yaşamaları için  hiç durmadan çalışıp projeler üretiyor genel merkezimize sunuyoruz. Iktidar olmaya hazırız,  Çözümü biliyoruz, dertleri görüyoruz ve başaracağımıza  inanıyoruz " dediler.
İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça, Kadınlara programlarımızı anlatıyoruz diyerek, çalışmalarını sürdürüyor​

Genel Başkanımız Meral Akşener'in kadınlara verdiği önemi Kadınlara anlatıyoruz diyerek, çalışmalarını sürdüren İyi kadınlar Şakirpaşada kadınlarla buluştu.

Kapı kapı dolaşmaya devam eden Kadın Politikaları Başkanlığı yöneticileri Kapı Çalma Gönül Alma   Çalışması kapsamında, heryere ulaşmaya ve kadınlara  dokunmaya çalışıyor.

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il başkan yardımcısı  Akça, Toplumsal Şiddetle Mücadele komisyonu başkanı Rengin Yücel ve çalışma arkadaşları ile birlikte Şakirpaşa mahallesindeki kadınlara ulaştılar, sorunları dinleyip notlar aldılar.

Sorunları ilğili birim yetkililerine ileterek çözmek için takip etme sözü verdiler. Kadın politikaları başkanlığı kadınları ; " Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener kadınlara ayrı bir önem veriyor, bizde bu dogrultuda kadın ve çocuklarımızın daha mutlu, refah içinde bir hayat yaşamaları için  hiç durmadan çalışıp projeler üretiyor genel merkezimize sunuyoruz. Iktidar olmaya hazırız,  Çözümü biliyoruz, dertleri görüyoruz ve başaracağımıza  inanıyoruz " dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.