İyi gençlik Adana'da sahalarda dolaşıyor.

SİYASET 25.02.2021 - 21:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1799+ kez okundu.
 

İyi gençlik Adana'da sahalarda dolaşıyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İyi parti Adana İl Gençlik Teşkilatına teşekkür etti.

 İyi parti Adana Gençlik Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Gençlik Politikaları Başkanı Aslıhan KAYA önderliğinde sahalara inen ve mahalle ve semt pazarlarını mesken tutan İyi parti Gençlik Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Konuyla ilğili açıklama yapan Başkan boyvadaoğlu; Türkiye'mizin İYİ olması yolunda attığımız adımlar ve çalışmalar kapsamında İYİ Gençliğimizle birlikte Adana'nın semt pazarlarında üye stantlarımızı kurarak halkımızın dertlerini ve taleplerini dinledik,İYİ ailemize 38 yeni üye kazandırdık. Yeni üyelerimize hoşgeldiniz diyor,emeği geçen Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Aslıhan KAYA ve Gençlik Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İyi parti Adana İl Gençlik Teşkilatına teşekkür etti.

 İyi parti Adana Gençlik Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor.

Gençlik Politikaları Başkanı Aslıhan KAYA önderliğinde sahalara inen ve mahalle ve semt pazarlarını mesken tutan İyi parti Gençlik Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor.

Konuyla ilğili açıklama yapan Başkan boyvadaoğlu;

Türkiye'mizin İYİ olması yolunda attığımız adımlar ve çalışmalar kapsamında İYİ Gençliğimizle birlikte Adana'nın semt pazarlarında üye stantlarımızı kurarak halkımızın dertlerini ve taleplerini dinledik,İYİ ailemize 38 yeni üye kazandırdık.

Yeni üyelerimize hoşgeldiniz diyor,emeği geçen Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Aslıhan KAYA ve Gençlik Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.