İşgal saldırıları protesto edildi.

GÜNDEM 20.05.2021 - 07:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1258+ kez okundu.
 

İşgal saldırıları protesto edildi.

Adana'da BMG ve BGM, İsrail'in Filistin'e yönelik işgal saldırılarını protesto etti. Birleşik Mücadele Güçleri (BMG) ve Birleşik Gençlik Meclisleri (BGM), siyonist İsrail'in Filistin halkına yönelik  işgal saldırılarını protesto etti. Düş Yolcuları Parkında, Filistin'e dair şarkılarla başlayan eylem, daha sonra sloganlar ve basın açıklamasıyla devam etti. Basın açıklamasını okuyan Mehmet Saylan, "Filistin halkının meşru savunma hakkını kullanması karşısında siyonist İsrail devletinin saldırılarının çapı da büyüdü" dedi. Saylan, "Siyonist İsrail devletinin başta ABD olmak üzere emperyalistlerden güç aldığı açıktır. Türkiye gibi timsah gözyaşları döken, Filistin davasını kendi tabanını konsolide etmek için kullanan bölge gericilikleri de dahil tüm dünya gericilikleri onun suç ortağıdır" diye belirtti. Türk devletinin Güney Kürdistan'a yönelik saldırılarına değinen Saylan, "Kürdistan'ın tüm parçaları, bu parçalardaki mücadele ve ağır bedellerle elde edilen tüm kazanımlar stratejik olarak hedeflenmektedir" diye kaydetti. 

Adana'da BMG ve BGM, İsrail'in Filistin'e yönelik işgal saldırılarını protesto etti.

Birleşik Mücadele Güçleri (BMG) ve Birleşik Gençlik Meclisleri (BGM), siyonist İsrail'in Filistin halkına yönelik  işgal saldırılarını protesto etti.

Düş Yolcuları Parkında, Filistin'e dair şarkılarla başlayan eylem, daha sonra sloganlar ve basın açıklamasıyla devam etti. Basın açıklamasını okuyan Mehmet Saylan, "Filistin halkının meşru savunma hakkını kullanması karşısında siyonist İsrail devletinin saldırılarının çapı da büyüdü" dedi. Saylan, "Siyonist İsrail devletinin başta ABD olmak üzere emperyalistlerden güç aldığı açıktır. Türkiye gibi timsah gözyaşları döken, Filistin davasını kendi tabanını konsolide etmek için kullanan bölge gericilikleri de dahil tüm dünya gericilikleri onun suç ortağıdır" diye belirtti.

Türk devletinin Güney Kürdistan'a yönelik saldırılarına değinen Saylan, "Kürdistan'ın tüm parçaları, bu parçalardaki mücadele ve ağır bedellerle elde edilen tüm kazanımlar stratejik olarak hedeflenmektedir" diye kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.