İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?

KÜLTÜR 03.11.2020 - 10:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2224+ kez okundu.
 

İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?

Kariyer yolculuğunuza anlam katacak bir kitap: İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık? "Ailem ve iş hayatım arasındaki dengeyi nasıl koruyabilirim?",  "Değerlerimi koruyarak sistem içinde nasıl kalabilirim?", "İş hayatında anlam ve başarı bulmak için ne yapabilirim?" Coşan Ayan ve Zeynep Karaburçak, "İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?" kitabıyla iş hayatlarındaki deneyimlerini aktarırken kendine ve kariyerine yeni bir yol haritası çizmek isteyenlere de ışık tutuyor.   Coşan Ayan ve Zeynep Karaburçak'ın 40 yıllık iş hayatlarından edindikleri deneyimleri, gelecek nesillere anekdotlarla anlattıkları "İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?" Siyah Beyaz Yayınları tarafından yayınlandı. İş hayatına aynı yıl başlayan ve 40 yıl boyunca farklı kariyerlere sahip olan Zeynep ve Coşan’ın hikayesini konu alan "İş Mi Bizi Biz Mi İşi Yarattık?", sadece bir anı ya da sadece bir kariyer kitabı değil. Zeynep’in Türkiye’de ve Coşan’ın yurt dışındaki iş hayatının 40 yıl süren yolculuğuna tanık olma şansı veren kitapta Zeynep bir kadın olarak iş hayatında nelerle karşılaştığını, anne ve eş olarak yaşadıklarını aktarırken Coşan ise eş ve baba olarak yurt dışında çalışmanın, sık sık ülke değiştirmenin aile üzerindeki etkilerini aktarıyor. "İş hayatında başarı ve anlam bulabilmek için ne yapabilirim?", "Değerlerimi koruyarak sistem içinde nasıl kalabilirim?", "Ailem ve iş hayatım arasındaki dengeyi nasıl koruyabilirim?" sorularına yanıt arayanlara ışık tutacak yüzleşmelerin yer aldığı kitap, bölüm sonlarındaki sorularla okuyucuyu da yaşamındaki olayları sorgulamaya, kendi kariyer planlarını gözden geçirmeye çağırıyor ve kariyerde anlamlı bir yolculuğa davet ediyor.

Kariyer yolculuğunuza anlam katacak bir kitap:
İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?

"Ailem ve iş hayatım arasındaki dengeyi nasıl koruyabilirim?",  "Değerlerimi koruyarak sistem içinde nasıl kalabilirim?", "İş hayatında anlam ve başarı bulmak için ne yapabilirim?" Coşan Ayan ve Zeynep Karaburçak, "İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?" kitabıyla iş hayatlarındaki deneyimlerini aktarırken kendine ve kariyerine yeni bir yol haritası çizmek isteyenlere de ışık tutuyor.

 

Coşan Ayan ve Zeynep Karaburçak'ın 40 yıllık iş hayatlarından edindikleri deneyimleri, gelecek nesillere anekdotlarla anlattıkları "İş mi Bizi Biz mi İşi Yarattık?" Siyah Beyaz Yayınları tarafından yayınlandı.

İş hayatına aynı yıl başlayan ve 40 yıl boyunca farklı kariyerlere sahip olan Zeynep ve Coşan’ın hikayesini konu alan "İş Mi Bizi Biz Mi İşi Yarattık?", sadece bir anı ya da sadece bir kariyer kitabı değil. Zeynep’in Türkiye’de ve Coşan’ın yurt dışındaki iş hayatının 40 yıl süren yolculuğuna tanık olma şansı veren kitapta Zeynep bir kadın olarak iş hayatında nelerle karşılaştığını, anne ve eş olarak yaşadıklarını aktarırken Coşan ise eş ve baba olarak yurt dışında çalışmanın, sık sık ülke değiştirmenin aile üzerindeki etkilerini aktarıyor.

"İş hayatında başarı ve anlam bulabilmek için ne yapabilirim?", "Değerlerimi koruyarak sistem içinde nasıl kalabilirim?", "Ailem ve iş hayatım arasındaki dengeyi nasıl koruyabilirim?" sorularına yanıt arayanlara ışık tutacak yüzleşmelerin yer aldığı kitap, bölüm sonlarındaki sorularla okuyucuyu da yaşamındaki olayları sorgulamaya, kendi kariyer planlarını gözden geçirmeye çağırıyor ve kariyerde anlamlı bir yolculuğa davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.