Madencilerden Muğla'ya geçmiş olsun ziyareti

GÜNDEM 22.08.2021 - 09:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1392+ kez okundu.
 

Madencilerden Muğla'ya geçmiş olsun ziyareti

Egeli madenciler orman yangınlarının yaralarını sarmak için seferber oldu

Egeli madenciler, Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarının yaralarını sarmak için seferber oldu.   Ege Maden İhracatçıları Birliği, pandemi sonrasında ilk fiziki toplantısını 14 gün orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla'da düzenledi. EMİB'in Ağustos ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla'da yapıldı. Muğla temasları kapsamında ilk olarak Muğla basınıyla bir araya gelen Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, orman yangınlarının yaralarını sarmak istediklerini, Ege İhracatçı Birlikleri olarak 6 milyon TL yardım bütçesi oluşturduklarını dile getirdi.   Madencilik sektöründeki 16 STK'nın ortak hareket ettiği bilgisini veren EMİB Başkanı Kaya, "Orman yangınlarında da tüm madencilik sektörümüz Türkiye Madenciler Derneği organizasyonunda harekete geçtik. Orman yangınlarının söndürülmesi için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Şimdi de yaraları sarmak için ortak hareket ediyoruz" dedi.
Egeli madenciler orman yangınlarının yaralarını sarmak için seferber oldu

Egeli madenciler, Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarının yaralarını sarmak için seferber oldu.

 

Ege Maden İhracatçıları Birliği, pandemi sonrasında ilk fiziki toplantısını 14 gün orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla'da düzenledi. EMİB'in Ağustos ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla'da yapıldı.

Muğla temasları kapsamında ilk olarak Muğla basınıyla bir araya gelen Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, orman yangınlarının yaralarını sarmak istediklerini, Ege İhracatçı Birlikleri olarak 6 milyon TL yardım bütçesi oluşturduklarını dile getirdi.

 

Madencilik sektöründeki 16 STK'nın ortak hareket ettiği bilgisini veren EMİB Başkanı Kaya, "Orman yangınlarında da tüm madencilik sektörümüz Türkiye Madenciler Derneği organizasyonunda harekete geçtik. Orman yangınlarının söndürülmesi için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Şimdi de yaraları sarmak için ortak hareket ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.