Yeni Adana Adliye binası ana girişinde inceleme yaptılar.

GÜNDEM 22.08.2021 - 09:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2287+ kez okundu.
 

Yeni Adana Adliye binası ana girişinde inceleme yaptılar.

ADANA BAROSU YENİ ADLİYE BİNASI GİRİŞLERİNDE YAPILACAK DÜZENLEME, ADLİYENİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE ARZUHALCİLERİN DURUMU İLE İLGİLİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Adana Baro Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av.İlker Mengü ve Baro Müdiresi Çiğdem Şahin, Yeni Adana Adliye binası ana girişinde yapılacak düzenleme ile ilgili inceleme yaptılar. Yeni adliye binası çevresinde bulunan arzuhalcilere ilişkin sorununun çözümü hakkında gerekli incelemelerde bulunan divan kurulu üyeleri, konunun çözümü hakkında ilgili kurumlar nezdinde yapılacak görüşmeler konusunda planlama yaptılar. Alanda gerçekleştirilen incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli ve Genel Sekreter Av.İlker Mengü, “Yaşanan sorunların farkındayız ve çözümü konusunda gerekli çalışmaları yapmak üzere yerinde tespitlerimizi yaptık. Adliyemiz yeni hizmete girdiği için bazı eksiklikler var ama meslektaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların çözümü için gerekli adımları biran önce atacağız.” dediler.
ADANA BAROSU YENİ ADLİYE BİNASI GİRİŞLERİNDE YAPILACAK DÜZENLEME, ADLİYENİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE ARZUHALCİLERİN DURUMU İLE İLGİLİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Adana Baro Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av.İlker Mengü ve Baro Müdiresi Çiğdem Şahin, Yeni Adana Adliye binası ana girişinde yapılacak düzenleme ile ilgili inceleme yaptılar.

Yeni adliye binası çevresinde bulunan arzuhalcilere ilişkin sorununun çözümü hakkında gerekli incelemelerde bulunan divan kurulu üyeleri, konunun çözümü hakkında ilgili kurumlar nezdinde yapılacak görüşmeler konusunda planlama yaptılar.

Alanda gerçekleştirilen incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli ve Genel Sekreter Av.İlker Mengü, “Yaşanan sorunların farkındayız ve çözümü konusunda gerekli çalışmaları yapmak üzere yerinde tespitlerimizi yaptık. Adliyemiz yeni hizmete girdiği için bazı eksiklikler var ama meslektaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların çözümü için gerekli adımları biran önce atacağız.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.