Boyvadaoğlu: . Türkiye'mize Geçmiş olsun.

GÜNDEM 01.08.2021 - 10:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1965+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu: . Türkiye'mize Geçmiş olsun.

BAŞKAN BOYVADAOĞLU ZOR GÜNLERİ HEP BERABER AŞACAĞIZ.

BAŞKAN BOYVADAOĞLU ZOR GÜNLERİ HEP BERABER AŞACAĞIZ. İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  ​Adana’nın kozan ilçesinde orman yangınlarının meydana geldiği bölgeleri ziyaret ederek, mücadele çalışmalarını yerinde gördü Yangında son durum hakkında bilgi edinilirken, vatandaşların acıları paylaşıldı. Başkan Boyvadaoğlu; Kozan’da Kızlarsekisi, Salmanlı,Kuytucak, Akdam köylerimizde önceki yıllarda yanan yerlerin 3 katı büyüklüğünde hasar meydana geldi. İlk belirlelemelere göre 20 den fazla  hane ve hayvanların zarar gördüğünü söyleyerek, Yaptığımız araştırmalarda son  10 yılda  Adana’da 1161 adet yangın meydana gelmiş. Adana olarak orman yangınları konusunda hassas bir bölgede bulunuyoruz.  Türkiye’de son yıllarda yangın sayısı,hızla artıyor, acilen koruyucu önlem alınması ve yanan ormanların orman olarak kalacağı açıklanmalıdır. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun, diyen başkan Boyvadaoğlu Can kaybına ve maddi zararlara yol açan bu felaketler hepimizin ortak acısıdır. türkiye'mize Geçmiş olsun,dedi.
BAŞKAN BOYVADAOĞLU ZOR GÜNLERİ HEP BERABER AŞACAĞIZ.

BAŞKAN BOYVADAOĞLU ZOR GÜNLERİ HEP BERABER AŞACAĞIZ.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  ​Adana’nın kozan ilçesinde orman yangınlarının meydana geldiği bölgeleri ziyaret ederek, mücadele çalışmalarını yerinde gördü

Yangında son durum hakkında bilgi edinilirken, vatandaşların acıları paylaşıldı.


Başkan Boyvadaoğlu; Kozan’da Kızlarsekisi, Salmanlı,Kuytucak, Akdam köylerimizde önceki yıllarda yanan yerlerin 3 katı büyüklüğünde hasar meydana geldi. İlk belirlelemelere göre 20 den fazla  hane ve hayvanların zarar gördüğünü söyleyerek, Yaptığımız araştırmalarda son  10 yılda  Adana’da 1161 adet yangın
meydana gelmiş. Adana olarak orman yangınları konusunda hassas bir bölgede bulunuyoruz. 
Türkiye’de son yıllarda yangın sayısı,hızla artıyor, acilen koruyucu önlem alınması ve yanan ormanların orman olarak kalacağı açıklanmalıdır.


Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun, diyen başkan Boyvadaoğlu Can kaybına ve maddi zararlara yol açan bu felaketler hepimizin ortak acısıdır. türkiye'mize Geçmiş olsun,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.