Karaorman Vişne damaklarda iz bırakıyor

YAŞAM 02.04.2021 - 09:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1399+ kez okundu.
 

Karaorman Vişne damaklarda iz bırakıyor

Özsüt Karaorman Vişne ile damaklarda iz bırakıyor

Yoğun çikolata ve mayhoş vişnenin birleşiminden doğan enfes lezzetle damaklarda iz bırakan Özsüt Karaorman Vişne, lezzetiyle olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor. Özsüt, özel ve güzel anların olmazsa olmazı Özsüt Karaorman Vişne pastasını Nisan ayında 105 TL’ye sunarak gönülleri fethediyor.     Birbirinden güzel ve özel lezzetleriyle küçük büyük herkesin gönlünde taht kuran Özsüt, imza lezzetlerinden olan Karaorman Vişne ile ayların en güzeli olan Nisan’da tatlı severleri kalbinden vuruyor. Ayın ürünü uygulamalarıyla, en sevilen tatlılarını cazip fiyatlarla lezzet tutkunlarının beğenisine sunan Özsüt’te Nisan ayının parlayanı Karaorman Vişne Pasta oluyor.      Yoğun çikolata ve mayhoş vişnenin birleşiminden doğan enfes lezzetle tadanların damağında iz bırakan Özsüt Karaorman Vişne, tadıyla olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor.   Vişneli şurup ile nemlendirilmiş kakaolu kek katları arasındaki enfes çikolata mus, özel Özsüt kreması ve mayhoş vişne taneleriyle Özsüt müdavimlerinin olmazsa olmazı olan bu benzersiz lezzet, Nisan ayı itibariyle 105 TL olan fiyatıyla da sofralara bahar havası estiriyor.
Özsüt Karaorman Vişne ile damaklarda iz bırakıyor

Yoğun çikolata ve mayhoş vişnenin birleşiminden doğan enfes lezzetle damaklarda iz bırakan Özsüt Karaorman Vişne, lezzetiyle olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor. Özsüt, özel ve güzel anların olmazsa olmazı Özsüt Karaorman Vişne pastasını Nisan ayında 105 TL’ye sunarak gönülleri fethediyor.  

 

Birbirinden güzel ve özel lezzetleriyle küçük büyük herkesin gönlünde taht kuran Özsüt, imza lezzetlerinden olan Karaorman Vişne ile ayların en güzeli olan Nisan’da tatlı severleri kalbinden vuruyor. Ayın ürünü uygulamalarıyla, en sevilen tatlılarını cazip fiyatlarla lezzet tutkunlarının beğenisine sunan Özsüt’te Nisan ayının parlayanı Karaorman Vişne Pasta oluyor.   

 

Yoğun çikolata ve mayhoş vişnenin birleşiminden doğan enfes lezzetle tadanların damağında iz bırakan Özsüt Karaorman Vişne, tadıyla olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor.

 

Vişneli şurup ile nemlendirilmiş kakaolu kek katları arasındaki enfes çikolata mus, özel Özsüt kreması ve mayhoş vişne taneleriyle Özsüt müdavimlerinin olmazsa olmazı olan bu benzersiz lezzet, Nisan ayı itibariyle 105 TL olan fiyatıyla da sofralara bahar havası estiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.