Göktürk Boyvadaoğlu’ndan Nevruz Bayramı mesajı

GÜNDEM 21.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2503+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu’ndan Nevruz Bayramı mesajı

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’ndan Nevruz Bayramı mesajı…

Nevruz Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayan Boyvadaoğlu; Dünya çapında çeşitli halklar tarafından kutlanan geleneksel yeni yıl ya da doğanın uyanışı ve Anadolu ve Orta Asya kültürlerinde baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı, her yıl 21 Mart tarihinde kutlanmaktadır. Bu nedenle kuzey yarımkürede yaşayan bazı halklar, 21 Mart’ı bütün varlıklar için uyanış ve yaradılış günü olarak kabul edip kutlanırken, Anadolu ve Orta Asya Türk halklarında da Göktürklerin Ergenekon'dan çıkışı anlamıyla ve baharın gelişi olarak kutlanır. Nevruz, içerdiği güçlü anlamlarla, yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrıdır. Nevruz, huzur içinde, kardeşçe ve şenliklerle kutlanması gereken, tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin önemini hatırlatan bir bayramdır. Bereketin, beklentilerin, huzurun ve mutluluğun başlangıcı olan  Nevruz’un Türk-İslam Dünyası için hayırlara vesile olmasını diler,tüm vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutlarım. Nevruz Bayramınız kutlu olsun, dedi.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’ndan Nevruz Bayramı mesajı…

Nevruz Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayan Boyvadaoğlu;

Dünya çapında çeşitli halklar tarafından kutlanan geleneksel yeni yıl ya da doğanın uyanışı ve Anadolu ve Orta Asya kültürlerinde baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı, her yıl 21 Mart tarihinde kutlanmaktadır.

Bu nedenle kuzey yarımkürede yaşayan bazı halklar, 21 Mart’ı bütün varlıklar için uyanış ve yaradılış günü olarak kabul edip kutlanırken, Anadolu ve Orta Asya Türk halklarında da Göktürklerin Ergenekon'dan çıkışı anlamıyla ve baharın gelişi olarak kutlanır.

Nevruz, içerdiği güçlü anlamlarla, yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrıdır.

Nevruz, huzur içinde, kardeşçe ve şenliklerle kutlanması gereken, tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin önemini hatırlatan bir bayramdır.

Bereketin, beklentilerin, huzurun ve mutluluğun başlangıcı olan  Nevruz’un Türk-İslam Dünyası için hayırlara vesile olmasını diler,tüm vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutlarım.

Nevruz Bayramınız kutlu olsun, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.