Boyvadaoğlu; başarılı erkeğin arkasında akıllı ve başarılı bir kadın vardır.

GÜNDEM 08.03.2021 - 09:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1501+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu; başarılı erkeğin arkasında akıllı ve başarılı bir kadın vardır.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili açıklama yaptı

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili açıklama yaptı Başkan Boyvadaoğlu; Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada hiçbir ulusun kadını, ben Anadolu kadınından daha çok çalıştım, ulusumu kurtuluş ve zafere götürmek için, Anadolu kadını kadar hizmet ettim diyemez” sözlerini hatırlatarak başladı. Siyaset  dünyasında daha çok kadının yer alması için, gerek Genel Başkanımız Meral Akşener gerek Tüm Parti teşkilatları olarak büyük gayret sarf ettiklerini kaydeden Boyvadaoğlu, Kadın ve erkeğin eşit haklara sahip olacağı, kadına yönelik fiziksel, psikolojik ve sosyal şiddetin son bulacağı bir toplum yapısı oluşturulana kadar mücadelemiz devam edecektir. Bugün bizi biz eden ailelerimizin temeli sayılan kadınlarımızın günüdür. ''Erzurumlu Kara Fatmaların, Nene Hatunların günüdür. Kurtuluşu omuzlayan cenneti ayakları altında taşıyan kadınlarımızın günüdür. Kadınlar Günü kutlu olsun''. dedi.  
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili açıklama yaptı

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili açıklama yaptı

Başkan Boyvadaoğlu; Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada hiçbir ulusun kadını, ben Anadolu kadınından daha çok çalıştım, ulusumu kurtuluş ve zafere götürmek için, Anadolu kadını kadar hizmet ettim diyemez” sözlerini hatırlatarak başladı.

Siyaset  dünyasında daha çok kadının yer alması için, gerek Genel Başkanımız Meral Akşener gerek Tüm Parti teşkilatları olarak büyük gayret sarf ettiklerini kaydeden Boyvadaoğlu,

Kadın ve erkeğin eşit haklara sahip olacağı, kadına yönelik fiziksel, psikolojik ve sosyal şiddetin son bulacağı bir toplum yapısı oluşturulana kadar mücadelemiz devam edecektir.

Bugün bizi biz eden ailelerimizin temeli sayılan kadınlarımızın günüdür. ''Erzurumlu Kara Fatmaların, Nene Hatunların günüdür. Kurtuluşu omuzlayan cenneti ayakları altında taşıyan kadınlarımızın günüdür. Kadınlar Günü kutlu olsun''. dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.