İYİ Parti Adana İl Başkanlığı Ankara dönüşü ilk toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.02.2021 - 10:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1570+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı Ankara dönüşü ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Ankara dönüşü ayağının tozuyla parti yönetimini ve ilçe başkanlarını topladı.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığının Adana'da yakaladığı başarılı hava Ankara'nın da gözlerinden kaçmıyor. Geçtiğimiz günlerde İyi parti Genel başkanı Meral Akşener Boyvadaoğlu ve ekibini yapılan başarılı çalışmaların ardından Ankara'ya davet etti. Bu davetin üzerine  Başkan Boyvaoğlu Adana il teşkilatını İl yönetimi ve İlçe başkanlarını tam kadro yanına alarak soluğu Ankara'da aldı. Genel Merkezde yapılan olumlu görüşmelerin ardından Adana'ya dönen Başkan, Boyvadaoğlu ayağının tozuyla çalışmalara ara vermeden il yönetimini ve ilçe başkanlarını toplantıya çağırarak  İl yönetimiyle gündemi degerlendirdi. Yapılan toplantıda konuşan Boyvadaoğlu; Aylık olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı İl Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Toplantıda il yönetiminde olan Arkadaşlarıma Parlemontada temsil edilen 4 partiden birisiyiz. Sizlerde İl başkanlığı seçimlerinde verdiğiniz uğraşlar sonucu İl yönetimine girdiniz. Bugüne kadar yaptıgınız verimli ve başarılı  çalışmalar takdire şayandır. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için vatandaşlarımız İyi partiyi görmektedir. Bundan sonrada yapacagınız çalışmalarla Adana il teşkilatı olarak çıtayı daha yukarılara taşıyacağınızdan endişem yok, biz bir takımız, takım halinde çalışarak büyük başarılar elde ederek partimizi layık olduğu yere yere taşıyacağız. Genel başkanımız Meral Akşener ve Adana halkının bize verdiği güveni başa çıkarmayacağız.   Bugün toplanarak,Ülke Gündemi ve İYİ Partimizi İktidar yapmanın yollarını konuştuğumuz toplantımıza, katılım gösteren değerli Yönetim Kurulu Üyelerime teşekkür ediyorum. 
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Ankara dönüşü ayağının tozuyla parti yönetimini ve ilçe başkanlarını topladı.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığının Adana'da yakaladığı başarılı hava Ankara'nın da gözlerinden kaçmıyor.

Geçtiğimiz günlerde İyi parti Genel başkanı Meral Akşener Boyvadaoğlu ve ekibini yapılan başarılı çalışmaların ardından Ankara'ya davet etti. Bu davetin üzerine  Başkan Boyvaoğlu Adana il teşkilatını İl yönetimi ve İlçe başkanlarını tam kadro yanına alarak soluğu Ankara'da aldı.

Genel Merkezde yapılan olumlu görüşmelerin ardından Adana'ya dönen Başkan, Boyvadaoğlu ayağının tozuyla çalışmalara ara vermeden il yönetimini ve ilçe başkanlarını toplantıya çağırarak  İl yönetimiyle gündemi degerlendirdi.

Yapılan toplantıda konuşan Boyvadaoğlu;

Aylık olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı İl Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Toplantıda il yönetiminde olan Arkadaşlarıma Parlemontada temsil edilen 4 partiden birisiyiz.

Sizlerde İl başkanlığı seçimlerinde verdiğiniz uğraşlar sonucu İl yönetimine girdiniz. Bugüne kadar yaptıgınız verimli ve başarılı  çalışmalar takdire şayandır. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için vatandaşlarımız İyi partiyi görmektedir.

Bundan sonrada yapacagınız çalışmalarla Adana il teşkilatı olarak çıtayı daha yukarılara taşıyacağınızdan endişem yok, biz bir takımız, takım halinde çalışarak büyük başarılar elde ederek partimizi layık olduğu yere yere taşıyacağız.

Genel başkanımız Meral Akşener ve Adana halkının bize verdiği güveni başa çıkarmayacağız.

 

Bugün toplanarak,Ülke Gündemi ve İYİ Partimizi İktidar yapmanın yollarını konuştuğumuz toplantımıza, katılım gösteren değerli Yönetim Kurulu Üyelerime teşekkür ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.