Keçiören'li vatandaşlardan Turgut Altınok'a teşekkür.

GÜNDEM 07.02.2021 - 19:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1504+ kez okundu.
 

Keçiören'li vatandaşlardan Turgut Altınok'a teşekkür.

Keçiören belediyesi çalışıyor

Keçiören'e yeşil alanları ve spor tesisleri ile nefes alacak ortak yaşam alanları kazandıran Belediye Başkanımız Turgut Altınok'a teşekkür ederiz. Keçiören çalışıyor diyerek memniyetlerini dile getirdiler. Başkan altınok ise, Sancaktepe Mahallemizde; içerisinde yürüyüş yolu, spor tesisleri ve oturma alanları da bulunan çok güzel bir park inşa ediyoruz. Çalışmaları yerinde inceledik, vatandaşımıza dezenfektan, kolonya ve maske dağıttık.
Keçiören belediyesi çalışıyor

Keçiören'e yeşil alanları ve spor tesisleri ile nefes alacak ortak yaşam alanları kazandıran Belediye Başkanımız Turgut Altınok'a teşekkür ederiz. Keçiören çalışıyor diyerek memniyetlerini dile getirdiler.

Başkan altınok ise, Sancaktepe Mahallemizde; içerisinde yürüyüş yolu, spor tesisleri ve oturma alanları da bulunan çok güzel bir park inşa ediyoruz. Çalışmaları yerinde inceledik, vatandaşımıza dezenfektan, kolonya ve maske dağıttık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.