Dayak yerken bile anne diyen çocuk vijdanları sızlattı

GÜNDEM 06.02.2021 - 11:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1320+ kez okundu.
 

Dayak yerken bile anne diyen çocuk vijdanları sızlattı

Çocuk dayak yerken bile anne diyor. Annelik sabır ,karşılıksız sevgiyle başlar. Savunmasız bir canlıya şiddet uygulamak, bir hastalıktır. O çocukların bir an önce kurtarılması ve (Psikolojik anlamlada) destek verilmesi lazım.  Kan donduran Görüntüleri İzlerken, Anneye olan tepkiler çıg gibi büyüdü. Dövenin gerçekten anne mi? olduğu nakıllarda soru işareti bırakırken o çocuğun tüm yaşantısını etkileyecek  travmaya nasıl giderilecek bu soruldu.

Çocuk dayak yerken bile anne diyor.

Annelik sabır ,karşılıksız sevgiyle başlar. Savunmasız bir canlıya şiddet uygulamak, bir hastalıktır.

O çocukların bir an önce kurtarılması ve (Psikolojik anlamlada) destek verilmesi lazım. 

Kan donduran Görüntüleri İzlerken, Anneye olan tepkiler çıg gibi büyüdü. Dövenin gerçekten anne mi? olduğu nakıllarda soru işareti bırakırken o çocuğun tüm yaşantısını etkileyecek  travmaya nasıl giderilecek bu soruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.