Vali Elban, Adasokağı Spor Kulübünü kabul etti

SPOR 04.02.2021 - 22:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1500+ kez okundu.
 

Vali Elban, Adasokağı Spor Kulübünü kabul etti

ADASOKAĞI SPOR KULÜBÜNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleriyle kurulan ve kurulduğu günden bugüne sırasıyla Bölgesel Lig, 2. Lig ve Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde önemli başarılara imza atan Adasokağı Spor Kulübü sporcuları ve Kulüp Başkanı Nesimi Dağdoğan Vali Elban’ı ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer’in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Elban, Adasokağı Spor Kulübü hakkında detaylı bilgiler aldı. Dezavantajlı ailelerin kızlarından kurulan ve toprak sahada başladığı antrenmanlarla 3 yıl liglerde şampiyonluğu kimseye kaptırmayan hentbol takımımızın adeta bir başarı öyküsü olduğunu dile getiren Vali Elban; Kulübün kurulmasında, çocukların spora yönlendirilmesinde büyük emek harcayan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Sosyo-ekonomik gelir düzeyi bakımından dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların ve tüm gençlerin çeşitli sportif aktivitelere yönlendirilmesinin önemine değinen Vali Elban, “Kentimizin daha kırsal kesimlerinde bulunan öğrencilerimize ulaşıp onları da bu sportif yapının içine dahil etmek için yapılacak çalışmalara destek olacağız. Gençlerimiz sporla kendilerini bulup daha da geliştirecek. Onların her alanda yetkin bireyler olması bizlerin en büyük gayesi. Bu bağlamda önemli başarılara imza atarak göğsümüzü kabartan takımımızın bu başarısını devam ettireceğine yürekten inanıyorum.” dedi. Ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.

ADASOKAĞI SPOR KULÜBÜNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleriyle kurulan ve kurulduğu günden bugüne sırasıyla Bölgesel Lig, 2. Lig ve Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde önemli başarılara imza atan Adasokağı Spor Kulübü sporcuları ve Kulüp Başkanı Nesimi Dağdoğan Vali Elban’ı ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer’in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Elban, Adasokağı Spor Kulübü hakkında detaylı bilgiler aldı.

Dezavantajlı ailelerin kızlarından kurulan ve toprak sahada başladığı antrenmanlarla 3 yıl liglerde şampiyonluğu kimseye kaptırmayan hentbol takımımızın adeta bir başarı öyküsü olduğunu dile getiren Vali Elban; Kulübün kurulmasında, çocukların spora yönlendirilmesinde büyük emek harcayan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Sosyo-ekonomik gelir düzeyi bakımından dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların ve tüm gençlerin çeşitli sportif aktivitelere yönlendirilmesinin önemine değinen Vali Elban, “Kentimizin daha kırsal kesimlerinde bulunan öğrencilerimize ulaşıp onları da bu sportif yapının içine dahil etmek için yapılacak çalışmalara destek olacağız. Gençlerimiz sporla kendilerini bulup daha da geliştirecek. Onların her alanda yetkin bireyler olması bizlerin en büyük gayesi. Bu bağlamda önemli başarılara imza atarak göğsümüzü kabartan takımımızın bu başarısını devam ettireceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.