ADANA SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 04.02.2021 - 21:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2380+ kez okundu.
 

ADANA SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

ADANA SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ Adana Sürücü Kursları Derneği Başkanı Hüseyin Erfidan ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.   Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Elban, Başkan Erfidan’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Dünya genelinde trafik kazaları sonucu ölüm ve yaralanma sayılarındaki artışın toplumsal ve ekonomik kayıplara neden olduğunu belirten Vali Elban, bu zararı en aza indirmek gayesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi (2021-2030) ve Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı'na (2021-2023)" ilişkin genelge yayımladığını hatırlattı. Trafik güvenliğinin ilk adımının sürücü kurslarında verilen eğitimler olduğuna dikkat çeken Vali Elban, Adana’da sürücü kurslarının belirli standartlara göre hizmet verebilmesi için yapılan çalışmaların önemini vurguladı. Bu bağlamda Adana Sürücü Kursları Derneğinin çalışmalarını önemsediklerini dile getiren Vali Elban, Başkan Erfidan şahsında tüm dernek çalışanlarına görevlerinde başarılar dilediğini belirtti.  Adana Sürücü Kursları Derneği Başkanı Hüseyin Erfidan ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini iletti.

ADANA SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

Adana Sürücü Kursları Derneği Başkanı Hüseyin Erfidan ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.  

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Elban, Başkan Erfidan’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Dünya genelinde trafik kazaları sonucu ölüm ve yaralanma sayılarındaki artışın toplumsal ve ekonomik kayıplara neden olduğunu belirten Vali Elban, bu zararı en aza indirmek gayesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi (2021-2030) ve Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı'na (2021-2023)" ilişkin genelge yayımladığını hatırlattı.

Trafik güvenliğinin ilk adımının sürücü kurslarında verilen eğitimler olduğuna dikkat çeken Vali Elban, Adana’da sürücü kurslarının belirli standartlara göre hizmet verebilmesi için yapılan çalışmaların önemini vurguladı. Bu bağlamda Adana Sürücü Kursları Derneğinin çalışmalarını önemsediklerini dile getiren Vali Elban, Başkan Erfidan şahsında tüm dernek çalışanlarına görevlerinde başarılar dilediğini belirtti. 

Adana Sürücü Kursları Derneği Başkanı Hüseyin Erfidan ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.