LGBTI + birey olmak sapkınlık değildir.

GÜNDEM 02.02.2021 - 20:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2442+ kez okundu.
 

LGBTI + birey olmak sapkınlık değildir.

KESK Adana Kadın Meclisi "Boğaziçi Üniversitesi`ndeki kayyum siyasetindeki anti demokratik tutumların karşısındayız." Boğaziçi Üniversitesi`ndeki kayyum siyasetinin, heteronormativitenin, öğrenci tutuklanmalarının ve uygulanan tüm diğer anti demokratik tutumların karşısındayız. LGBTI + birey olmak sapkınlık değildir.   Cinsel yönelimler canlıların biyolojik farklılıklarından birisidir. Meşrudur ve bu bireyler toplumun içindendir. Kimsenin cinsel yönelimleri veya cinsiyet kimlikleri nedeniyle nefret söylemlerine hedef olmadığı ve hedef gösterilmediği; özerk, özgür ve demokratik üniversiteler için; insan haklarının, insan ayırmaksızın var olduğu bir ülke için mücadeleye devam edeceğiz. Ne kadınların ne de LGBTI+ ların başlarını öne eğemeyeceksiniz. Özgür bir geleceğe takılmış o kelepçeleri sökeceğiz.     KESK Adana Kadın Meclisleri adına Eğitim Sen Adana Şube Kadın Sekreteri Buket Altınok

KESK Adana Kadın Meclisi "Boğaziçi Üniversitesi`ndeki kayyum siyasetindeki anti demokratik tutumların karşısındayız."

Boğaziçi Üniversitesi`ndeki kayyum siyasetinin, heteronormativitenin, öğrenci tutuklanmalarının ve uygulanan tüm diğer anti demokratik tutumların karşısındayız. LGBTI + birey olmak sapkınlık değildir.
 
Cinsel yönelimler canlıların biyolojik farklılıklarından birisidir. Meşrudur ve bu bireyler toplumun içindendir. Kimsenin cinsel yönelimleri veya cinsiyet kimlikleri nedeniyle nefret söylemlerine hedef olmadığı ve hedef gösterilmediği; özerk, özgür ve demokratik üniversiteler için; insan haklarının, insan ayırmaksızın var olduğu bir ülke için mücadeleye devam edeceğiz. Ne kadınların ne de LGBTI+ ların başlarını öne eğemeyeceksiniz. Özgür bir geleceğe takılmış o kelepçeleri sökeceğiz.
 
 
KESK Adana Kadın Meclisleri adına
Eğitim Sen Adana Şube Kadın Sekreteri
Buket Altınok
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.