Göktürk BOYVADAOĞLU, Aksaray'da yapılan üye katılım etkinliğine katıldı

GÜNDEM 31.01.2021 - 21:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2324+ kez okundu.
 

Göktürk BOYVADAOĞLU, Aksaray'da yapılan üye katılım etkinliğine katıldı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve beraberindekiler, Aksaray'ın Yenikent beldesinde, partilerine yeni katılan üyelerle görüşerek onlara rozet taktı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, şu anda Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını belirterek, "Vatandaşın kredi açtığı, kadrolarına güvendiği ve Türkiye'yi teslim etmeye hazırlandığı bir İYİ Parti var." dedi. Koray Aydın'la birlikte  Aksaraydaki üye katılım etkinliklerine  katılan ve  Türkiye'nin tüm şehirlerinde halkın İYİ Parti'yi istediğini söyleyen, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Aksaray İl Başkanımız  Özhan TÜREMİŞ'in davetiyle Aksaray'a giderek yapılan yapılan etkinliğe katıldık. Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in telefonla bağlanarak konuk olduğu ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanımız Sn. Koray AYDIN Başkanlığında gerçekleşen, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz,İl Başkanlarımızın katıldığı Miting havasında gerçekleşen üye katılım etkinliğimizde İYİ ailemize katılan tüm vatandaşlarımıza hoşgeldiniz diyor, bizleri bu etkinliğe davet eden Aksaray İl Başkanımız Sn. Özhan TÜREMİŞ ve emeği geçen tüm teşkilatına teşekkür ediyorum, dedi.  

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve beraberindekiler, Aksaray'ın Yenikent beldesinde, partilerine yeni katılan üyelerle görüşerek onlara rozet taktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, şu anda Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını belirterek, "Vatandaşın kredi açtığı, kadrolarına güvendiği ve Türkiye'yi teslim etmeye hazırlandığı bir İYİ Parti var." dedi.

Koray Aydın'la birlikte  Aksaraydaki üye katılım etkinliklerine  katılan ve  Türkiye'nin tüm şehirlerinde halkın İYİ Parti'yi istediğini söyleyen, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU

Aksaray İl Başkanımız  Özhan TÜREMİŞ'in davetiyle Aksaray'a giderek yapılan yapılan etkinliğe katıldık. Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in telefonla bağlanarak konuk olduğu ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanımız Sn. Koray AYDIN Başkanlığında gerçekleşen, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz,İl Başkanlarımızın katıldığı Miting havasında gerçekleşen üye katılım etkinliğimizde İYİ ailemize katılan tüm vatandaşlarımıza hoşgeldiniz diyor, bizleri bu etkinliğe davet eden Aksaray İl Başkanımız Sn. Özhan TÜREMİŞ ve emeği geçen tüm teşkilatına teşekkür ediyorum, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.