Kızılay Pandemide boş durmuyor.

GÜNDEM 31.01.2021 - 09:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2534+ kez okundu.
 

Kızılay Pandemide boş durmuyor.

COVID-19 pandemisi sürecinde ulusal kan stoklarını arttırmak amacıyla da çeşitli farkındalık çalışmaları yürüten  Kızılay’ın kan bağışı çağrısına vatandaşlar kayıtsız kalmayarak kan bağışında bulunuyor. Adana Gençlik birimi başkanı ve kadın teşkilat başkanı  Ela Demirkol ve kızılay gönüllüleri de sokaga çıkma yasağında  gıda kolileri ve konserveleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

COVID-19 pandemisi sürecinde ulusal kan stoklarını arttırmak amacıyla da çeşitli farkındalık çalışmaları yürüten  Kızılay’ın kan bağışı çağrısına vatandaşlar kayıtsız kalmayarak kan bağışında bulunuyor.

Adana Gençlik birimi başkanı ve kadın teşkilat başkanı  Ela Demirkol ve kızılay gönüllüleri de sokaga çıkma yasağında  gıda kolileri ve konserveleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.