Ankara Şehir Hastanesi Bilkent,dünyada 3'üncü sırada

DİĞER 31.01.2021 - 09:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1142+ kez okundu.
 

Ankara Şehir Hastanesi Bilkent,dünyada 3'üncü sırada

Ankara Şehir Hastanesi Bilkent, 1 milyon 312 bin metrekare kapalı alanı ile dünyanın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi. Hastane 3 bin 810 yatak kapasitesi ile de dünyada 3'üncü sırada yer alıyor. Avrupa'nın en büyük, dünyanın tüm birimleri tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede görev alan personeliyle, büyük fedakarlık içerisinde çalışırken hiçbir zorluk karşısında pes etmiyor.  Kovid-19 ile mücadelede, Ankara Şehir Hastanesi personeli yoğun mesaide, uzun saatler koruyucu tulum, çizme, maske ve koruyucu gözlük takarak büyük bir fedakarlık gösteriyor. Çalışanlar, pandemi sürecinde vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunurken zorlu süreçte vatandaşlardan destek istiyor. 

Ankara Şehir Hastanesi Bilkent, 1 milyon 312 bin metrekare kapalı alanı ile dünyanın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi.

Hastane 3 bin 810 yatak kapasitesi ile de dünyada 3'üncü sırada yer alıyor.

Avrupa'nın en büyük, dünyanın tüm birimleri tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede görev alan personeliyle, büyük fedakarlık içerisinde çalışırken hiçbir zorluk karşısında pes etmiyor.

 Kovid-19 ile mücadelede, Ankara Şehir Hastanesi personeli yoğun mesaide, uzun saatler koruyucu tulum, çizme, maske ve koruyucu gözlük takarak büyük bir fedakarlık gösteriyor.

Çalışanlar, pandemi sürecinde vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunurken zorlu süreçte vatandaşlardan destek istiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.