Kanal İstanbul Davasına atanan bilirkişi çekildi

GÜNDEM 28.01.2021 - 20:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1709+ kez okundu.
 

Kanal İstanbul Davasına atanan bilirkişi çekildi

"Tehdit edildim" diyen akademisyen Kanal İstanbul'un bilirkişi heyetinden çekildi | İktidarın ‘çılgın projesi’ Kanal İstanbul’un tartışmalı bilirkişi heyetinde bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi’nden H.A., “Açık ve üstü kapalı tehditler aldım” diyerek heyetten çekildi.  Bilirkişi çekilme dilekçesinde 2013 yılında Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bir başka rapor hazırladığını, raporun resmi makamlarca beğenilmediğini ve bu raporla ilgili tehditler aldığını belirtti.  

"Tehdit edildim" diyen akademisyen Kanal İstanbul'un bilirkişi heyetinden çekildi | İktidarın ‘çılgın projesi’ Kanal İstanbul’un tartışmalı bilirkişi heyetinde bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi’nden H.A., “Açık ve üstü kapalı tehditler aldım” diyerek heyetten çekildi.

 Bilirkişi çekilme dilekçesinde 2013 yılında Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bir başka rapor hazırladığını, raporun resmi makamlarca beğenilmediğini ve bu raporla ilgili tehditler aldığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.