Cemal Enginyurt, Erdoğan ile ilgili ironi yaptı

GÜNDEM 28.01.2021 - 09:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2449+ kez okundu.
 

Cemal Enginyurt, Erdoğan ile ilgili ironi yaptı

Haber Global canlı yayınına katılan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yaptığı ironi ile konukları şaşkına çevirdi. "Muhalefet partilerinin anlamadığı bir şey var" diyerek söze başlayan Cemal Enginyurt, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunacak sözleri arka arkaya sıralamaya başladı. "Sayın Recep Tayyip Erdoğan özel bir insan, iltimaslı bir insan" diyen Enginyurt, "O'nun yaptığı her şey doğrudur" diyerek konukları şaşırttı. Enginyurt konuşurken şok olan konuklar, ironi olduğunu sonradan anladı.

Haber Global canlı yayınına katılan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yaptığı ironi ile konukları şaşkına çevirdi.

"Muhalefet partilerinin anlamadığı bir şey var" diyerek söze başlayan Cemal Enginyurt, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunacak sözleri arka arkaya sıralamaya başladı.

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan özel bir insan, iltimaslı bir insan" diyen Enginyurt, "O'nun yaptığı her şey doğrudur" diyerek konukları şaşırttı. Enginyurt konuşurken şok olan konuklar, ironi olduğunu sonradan anladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.